Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (18.07.2022). Avem soluția pentru triplarea banilor

Din Polonia și Bulgaria vin meciurile care alcătuiesc biletul zilei propus de Betmag. Iată de trebuie să pariați pentru a vă putea tripla banii investiți.

O nouă victorie pentru Gornik Zabrze în confruntările cu Cracovia

A început întrecerea și în prima ligă a Poloniei. Din prima etapă am ales meciul Gornik Zabrze – Cracovia, programat luni, de la ora 20:00, ora României. În ultimele șase directe, în care s-au marcat 17 goluri, Gornik Zabrze și Cracovia au câștigat de câte două ori, alte două meciuri încheindu-se la egalitate. Ultima întâlnire dintre cele două, desfășurată pe 6 martie, s-a încheiat cu victoria celor de la Górnik Zabrze, cu scorul de 3-0. În debutul noului sezon competițional, mizăm pe o nouă victorie a celor de la Zabrze. „PSF 1” are cotă 1.85.

Arda, trei victorii la rând ca gazdă pentru Stara Zagora

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Arda Kardzhali și Beroe Stara Zagora, din etapa a doua a campionatului Bulgariei. Meciul e programat luni, de la ora 20:45. În ultimele zece întâlniri, FC Arda Kardzhali a câștigat de șapte ori, iar PFK Beroe Stara Zagora a câștigat o singură dată, consemnându-se și două remize. În aceste confruntări, Arda a marcat de 13 ori, iar Beroe Stara Zagora de cinci ori. Sezonul trecut, Arda s-a impus cu 1-0 acasă, iar pe terenul celor de la Stara Zagora a fost remiză, 1-1. În calitate de gazdă, Arda a câștigat ultimele trei meciuri de campionat cu Stara Zagora, toate cu același scor, 1-0.

În prima etapă a noului sezon, Arda a suferit o înfrângere severă la CSKA Sofia, 0-3, în timp ce Stara Zagora s-a impus cu 2-1 în meciul cu Botev Vratsa. Per total, Stara Zagora are performanțe mai bune decât Arda în prima ligă a Bulgariei și chiar dacă a pierdut ultimele trei directe din deplasare, credem că de data aceasta nu va părăsi terenul învinsă. „PSF X” are cotă 1.60.

Biletul zilei (18.07.2022)

Biletul zilei (18.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate