Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 18 iulie 2019. Totul pentru Europa League

coman fcsb

Trebuie să ne calificăm cu ambele echipe pe care le avem azi în competiție, după ce aseară ne-am bucurat pentru CFR, este cazul ca și FCSB să se califice în turul următor.

Biletul Zilei 18 iulie 2019

Bucureștenii arată nesperat de bine în acest moment, fiind și start de sezon, poate că vedeam lucrurile făcute puțin mai greu, dar ceva se întâmplă la FCSB. Gigi Becali nu apare așa des la TV, Mihai Stoica stă și conduce lucrurile din umbră, în față ies doar fotbaliștii și antrenorul. Acest lucru se poate schimba imediat, doar dacă FCSB se califică în grupele Europa League. Cu greu se vor abține cei doi să nu apară „pe sticlă”. Bogdan Andone se bucură de respectul jucătorilor, aceștia nu fac nazuri, își înțeleg rolul de moment în cadrul echipei, al lotului.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul zilei din 18.07.2019

 

Biletul Zilei 18 iulie 2019

Andone a promis 4-3-3 și s-a ținut de cuvânt, dar are și norocul de a avea un patron care aduce jucători buni la echipă. Dacă acum două săptămâni erau mari probleme cu faptul că lotul nu dispunea de jucători pentru acest sistem, Becali a ascultat de sfaturile colaboratorilor săi și a băgat mâna adânc în buzunar.

Poate cel mai bun transfer de până acum, este cel al lui Ionuț Vînă. Acesta vine de la Viitorul, acolo unde evolua foarte bine și la primul meci alături de FCSB, Vînă a reușit câteva lucruri importante. Se vede că a jucat alături de Coman, Tănase și Nedelcu, iar acest lucru o poate ajuta enorm pe FCSB. Dacă și Bogdan Andone are calitatea necesară, atunci FCSB poate câștiga titlul în acest an și fără îndoială că se poate califica în grupele Europa League. Echipa are nevoie de liniște, are nevoie de susținere din partea conducerii, pentru că în acest moment lucrurile merg extrem de bine.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii