Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 18 mai 2019. Final de sezon

Toate campionatele se află pe ultima sută de metri, avem pentru astăzi trei meciuri în care sunt implicate echipe ce au obiective bine definite.

Biletul Zilei 18 mai 2019

Valencia este pe loc de Champions League și așa vrea să rămână. Totul depinde doar de „lilieci”, aceștia sunt la egalitate de puncte cu locul 5, dar rezultatele directe cu Getafe o avantajează pe Valencia. „Liliecii” au destule sincope sezonul acesta în deplasare, însă un meci atât de important, cu echipă ce este deja salvată de la retrogradare, trebuie să fie unul fără complicații. Însă, Valladolid are ultima reprezentație din sezon în fața fanilor, așa că se poate motiva la maximum capacităților și astfel poate să pună presiune mare pe „lilieci”.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 18 mai 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 18 mai 2019

Tot sezonul acesta a fost unul extrem de greu, Genoa a avut foarte multe sincope și s-a trezit în fața unui meci decisiv cu Cagliari. Genovezii au mare nevoie de cele trei puncte, doar așa pot spera că se pot salva de la retrogradare. Cagliari este o echipă deja salvată și într-o formă de moment extrem de slabă. Oaspeții au pierdut ultimele trei partide de Serie A, iar din deplasările de până acum a scos doar 10 puncte.

Genoa a marcat în ultimele șase confruntări directe de acasă, iar pe ultimele trei le-a câștigat mereu. Lille și-a atins obiectivul, este ocupanta locului secund și astfel este o echipă de Champions League. Cum acesta este ultimul meci în fața fanilor, Lille o să alinieze cel mai bun unsprezece și o să facă spectacol. Angers este o echipă liniștită, astfel că poate să se concentreze doar pe fotbal la acest meci. Lille a marcat de 37 de ori în acest sezon acasă, a pierdut doar de două ori, iar în ultimele trei partide de acasă a avut două victorii cu 5-0.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii