Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 18 noiembrie. Gata, am terminat și preliminariile astea

românia
românia

Nu că le-am terminat, dar am jucat tare slab, ne-am prezentat lamentabil și nu meritam mai mult de locul 4. Încă nu suntem pe acest loc, dar după meciul din Spania o să fim cu siguranță. Nordicele au meciuri cu ultimele două clasate, noi întâlnim liderul, iar acesta este furios după ce a pățit la București.

Biletul Zilei, 18 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • În tribunele stadionului vor ajunge 12,000 de români, un număr impresionant fie vorba între noi. Aceștia și-au luat bilete cu mult timp înainte, sperau într-o victorie cu Suedia și astfel ei să contribuie la un egal în Spania. Nu a fost așa, Contra și compania s-au prezentat lamentabil în meciul decisiv cu Suedia, iar din această cauză totul este pierdut. După meci, toți declarau că nu s-a întâmplat nimic grav, că nu a murit nimeni, dar nu este așa.

Biletul Zilei, 18 noiembrie

  • Atunci când primești o căruță de bani să reprezinți echipa națională, când primești tot ce ai nevoie pentru a face performanță la echipa națională, atunci înseamnă că nu ai voie să declari astfel de lucruri. Să terminăm cu aceste clișee, să terminăm să ne ascundem după astfel de declarații, nu sunt normale. Și noi ne amintim că la startul acestui proiect, ne-au fost promise multe chestii, însă rezultatele sunt cele pe care le vedem cu ochiul liber.
  • Toți oamenii din fotbal dau vina pe jucători, că nu avem de unde selecta, că nu au valoare, dar nu este așa. Trebuie să punem un om care are încredere în fotbalul nostru, care termină cu Chiricheș și Dragoș Grigore, care dă încredere tinerilor. Apropo, să nu uităm, lumea de azi aparține celor tineri, aceștia au capacitatea de a muta munții din loc. Ei cred în visul lor și nu se opresc pentru nimic. Dacă la meciul cu Suedia evolua echipa lui Rădoi, suntem siguri de un lucru, România avea atitudine și toți oamenii plecau mulțumiți de la stadion.

Biletul zilei din 18.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare