Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 18 octombrie. Dinamo ne aduce profitul

Este o oarecare liniște la Dinamo, Uhrin a reușit să implementeze acest lucru la echipa sa. Negoiță este conectat total la clubul pe care îl finanțează și galeria a revenit la sentimente mai bune față de fotbaliști. Gazul avea probleme destul de mari până la pauza competițională, să vedem cum o să reacționeze acum.

Biletul Zilei, 18 octombrie. Dinamo se apropie de play-off

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Dinamo a ajuns în preajma locurilor de play-off, dar are nevoie de constanță. Urmează meciuri extrem de grele, primul a fost cu marea rivală de la FCSB, iar acum se pregătește de cel cu Gaz Metan. Medieșenii au un total de 21 de puncte și sunt pe un loc 4 meritat. Problema este că, în ultimele cinci etape de Liga 1, Gaz Metan a avut și trei înfrângeri consecutive.
  • Pauza competițională a venit la fix pentru medieșeni, chiar dacă au obținut o victorie în ultima etapă, medieșenii aveau probleme mari. Dinamo are în continuare un golaveraj negativ, 16-21, Uhrin tot încearcă formule de joc, tot încearcă să-și motiveze jucătorii, tot vrea mai mult de la ei. Până acum reușește ceva, dar Dinamo are nevoie de ceva mai multă constanță.

Neagoe poate face lucruri bune la Hermannstadt

  • Atunci când Dinamo o să lege trei victorii consecutive, atunci și locul de play-off nu o să mai pară doar un vis. „Câinii” au pierdut un singur meci pe propriul teren, iar dacă nu se încurcau cu Botoșani la un moment dat, aceștia se puteau lăuda cu o serie de 4 victorii obținute acasă.
  • Gazul vine după două deplasări pierdute în deplasare, în acest timp, medieșenii au primit un total de 7 goluri și au marcat unul singur. De altfel, Gazul este prizoniera problemelor interne. Echipa din Mediaș se confruntă cu probleme financiare, cu probleme de lot, iar Iordănescu pune și el o presiune mare pe conducerea administrativă.
  • Neagoe a revenit în fotbal, Hermannstadt a fost echipa care a vrut să plece la un nou drum cu Neagoe. Acesta a darul de a antrena bine echipele mici, așa că dacă are liniștea necesară la Sibiu, Neagoe poate să reușească ceva deosebit. Bergodi a pierdut frâiele echipei sale, situația este din ce în ce mai grea, iar italianul pare că este într-o lume complet diferită de cea reală.

Biletul zilei din 18.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii