Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (19.03.2022). Dublăm banii în Belgia

Antwerp are nevoie de o victorie astăzi

Biletul zilei de sâmbătă vine din Juliper Pro League, acolo unde vom paria pe 2 partide din cadrul rundei cu numărul 32. Antwerp are nevoie de o victorie împotriva celor de la Waregem pentru a rămâne în grupa pentru campionat, în timp ce Cercle Brugge se va duela cu Charleroi pe Stade du Pays de Charleroi. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Mizăm pe victoria celor de la Antwerp

Deschidem biletul cu partida dintre Antwerp și Waregem, care se anunță extrem de importantă pentru gazde. Antwerp are 56 de puncte câștigate în 31 de partide, iar un succes ar securiza locul 4, poziție care asigură prezența formației în grupa pentru campionat din Belgia. În schimb, Waregem se află foarte aproape de retrogradare. Cu doar 32 de puncte obținute până acum, oaspeții se află la 6 puncte de primul loc retrogradabil, iar șansele ca Waregem să câștige partida din această seară sunt minime. Noi pariem pe victoria gazdelor, care nu mai pot călca strâmb ca în partida tur, atunci când au pierdut cele 3 puncte cu Waregem.

 Cerce Brugge poate urca pe 8 dacă câștigă

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Charleroi și Cercle Brugge. Un duel foarte interesant, mai ales că cele 2 formații sunt extrem de apropiate în clasament. Charleroi are 48 de puncte și se află pe 7, în timp ce Cercle Brugge este pe 9, cu 5 puncte mai puțin față de adversara din această seară. Partida tur de la Brugge s-a încheiat cu victoria gazdelor din această seară, scor 1-2, iar Cercle caută revanșa. Forma mult mai bună de acum a oaspeților le dau șanse mari la un rezultat bun, iar noi vom paria „X2”, pentru cota 1.54.

Biletul zilei (19.03.2022)

Biletul zilei (19.03.2022)

 

Agenții autorizate