Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 19 iunie 2019. Meciuri decisive la Euro U21

Italienii au dispus de Spania în primul meci, țara gazdă s-a ridic la nivelul așteptărilor și a reușit să treacă de cel mai important adversar.

Biletul Zilei 19 iunie 2019

În schimb, belgienii s-au trezit cu zero puncte după prima etapă. De fapt, ambele echipe ce se înfruntă în această seară pleacă cu zero puncte la acest meci. Așa că, partida este decisivă pentru ambele formații. Spania a jucat bine în primul meci, a avut numeroase ocazii de gol, a stat extrem de bine în teren, însă, Italia a fost la un nivel mult prea mare. Meciul dintre Italia și Spania a fost și cel mai bun de până acum, nu am avut parte de foarte multe greșeli individuale, echipele au fost foarte bine așezate în teren, iar diferența a fost făcută de niște execuții extraordinare.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 19.06.2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 19 iunie 2019

Probabil că la startul competiției, belgienii și-au făcut calculele cu trei puncte după meciul cu Polonia, iar acum s-au trezit la realitate și au zero puncte după acest joc. Italienii au parte de o susținere foarte mare, faptul că turneul se joacă la ei în țară este unul esențial. Italia are jucători foarte importanți, fotbaliști ce evoluează în Serie A la echipe foarte importante, fotbaliști ce au jocuri în picioare.

Polonezii au reușit o surpriză în primul meci, dar poate că la acest nivel trebuie să ne ferim de astfel de cuvinte. Chiar dacă tindem să spunem că belgienii sunt buni, nu trebuie să uităm că belgienii sunt buni, dar la nivelul echipelor de seniori. La acest turneu, echipele ce au jucători ce și joacă la cluburile lor, sunt echipele care vor face diferența în acest turneu.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii