Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 19 noiembrie 2019. Ultima zi cu preliminarii

Bale, Țara Galilor
Gareth Bale este anunțat titular în partida decisivă cu Belgia

Biletul Zilei 19 noiembrie 2019. Ultima zi cu preliminarii pentru EURO 2020, unele în care România s-a făcut de râs şi a terminat pe patru. Acum, mizăm pe două meciuri foarte interesante, în care gazdele sunt favorite la calificarea în faza următoare.

Biletul Zilei, 19 noiembrie

  • Primul meci care ne-a atras atenţia este cel dintre Ţara Galilor şi Ungaria, unde ambele formaţii se bat pentru un loc la EURO 2020. Gazdele sunt favorite şi se bazează foarte mult pe talentul lui Gareth Bale, care dacă va face un meci bun şi va obţine o victorie împotriva vecinilor noştri va califica din nou naţionala lui la un turneu final.

Biletul Zilei, 19 noiembrie

  • Al doilea meci de pe bilet este cel dintre Slovacia şi Azerbaidjan, unde gazdele sunt favorite clare la victorie. Diferenţa de valoare dintre cele două echipe este imensă, aşa că pronosticul nostru pentru acest meci este pe o victorie a gazdelor, la o cotă excelentă, 1.22. Ne aşteptăm să vedem un meci dezechilibrat, în care gazdele se vor impune fără probleme. Fiind totuşi un bilet sigur, nu mergem pe o victorie la handicap.
  • Dacă jucaţi ambele meciuri pe bilet veţi avea cota 2.08, aşa că recomandăm să pariaţi cu încredere dacă vreţi să dublaţi o anumită sumă de bani. Partidele încep la ora 21:45, ora României şi se poate paria şi live pe ele la betano.

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare