Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei 19 octombrie. Milanul mișcă. Liverpool, pe val. PSG și Real, încasatoare, dar învingătoare.

Liverpool se află într-o formă de invidiat, înainte de meciul cu Villareal

Am revenit la fotbalul de gală de unde vine cel mai mare câștig, sperăm noi. Betmag.ro vă propune o cotă de 5.67 formată din patru partide.

PSG-ul vrea să stea liniștită în calculele calificării și o victorie împotriva lui Leipzig i-ar aduce asta. Însă, în ultimele partide, parizienii n-au avut viață ușoară, indiferent de adversar, iar faptul că primesc gol sau goluri a devenit o regulă. Mergem pe un GG unde forța ofensivă a lui Leipzig este foarte importantă.

Liverpool merge la Madrid cu o formă de invidiat, mai ales privind golurile marcate în ultima vreme. Chiar dacă este dificil să joci împotriva trupei lui Simeone, cormoranii își vor etala fotbalul lor avântat, iar gazdele își pun baza în cuplul Suarez-Griezmann. Alegerea Betmag.ro, peste 1.5 goluri în meci, la o cotă de peste 1.34.

Milanul are viață în el, a demonstrat asta și în prima repriză pe Anfield. Un gol la Porto este la îndemâna italienilor pentru o cotă interesantă. Terminăm biletul cu un GG în Ucraina. Realul pare că este într-o ușoară degringoladă, iar șocul cu moldovenii din Tiraspol a demonstrat acest aspect din plin. Șahtior are avantajul terenului și faptul că o prinde pe Real (o mai veche cunoștință a lor) într-o lipsă de turație. GG-ul este sfânt și cu el mergem înainte către câștig.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate