Urmareste-ne

Biletul zilei

BILETUL ZILEI (19 septembrie): mizăm pe meciuri din Top 5 campionate + două ponturi bine calculate!

Pentru biletul zilei de azi am ales o selecție de 7 meciuri, axându-ne în special pe jocurile din cele mai tari campionate ale Europei.

„Vulpile” nu pierd acasă la „pescăruși”!

Începem cu un meci din Premier League, atrași de cota foarte bună, 1,52 la X2, în meciul Brighton – Liecester. „Pescărușii” au început bine sezonul, dar „vulpile”, cu Vardy, Barnes și Madisson în ofensivă, pot scoate măcar un punct la Brighton.

De pe biletul nostru și de pe orice bilet în general, nu au voie să lipsească două echipe de goluri multe, Bayer Leverkusen și Borussia Dortmund.  Mizăm pe 3+ în Stuttgart – Leverkusen și pe un gol în prima parte, și două în a doua, la Dortmund – Union Berlin.

Miza pe granzii din Cetatea Eternă!

În Italia, Lazio, cu toată artileria grea în atac, vrea să spele rușinea de la Istanbul. Gazdele sunt capabile să marcheze minim 2 goluri pentru o cotă elegantă, 1.50, în fața modestei Cagliari. Concitadina Roma, care crește în joc și rezultate este favorită la Verona. Gruparea din orașul lui Romeo și Julieta abia a schimbat antrenorul, dar versatul Mourinho are abilităție necesare să plece neînvins de pe Bentegodi, într-un meci de minim 2 goluri înscrise.

În fine, ieșim din zona Top 5 campionate și închidem biletul cu două recomandări bine calculate. Se anunță meci de goluri multe în Danemarca, Sonderjyske – Brondby 3+, iar în Austria, Salzburg – Rapid Viena pare derby doar pe hârtie, gazdele fiind capabile să marcheze lejer minim un gol pe repriză, pentru o cotă foarte bună de 1.75!

Nu ne jucăm de-a pariurile, noi chiar jucăm ceea ce recomandăm! Iată dovada!

Cu 7 meciuri am generat o cotă de 33, pe care am plasat-o deja la SUPERBET!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate