Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 19 septembrie. Start în Europa League pentru CFR Cluj

Echipa noastră se pregătește de debutul în Europa League. CFR a făcut tot posibilul pentru a putea evolua în Champions, atât s-a putut sezonul acesta. Nu este puțin lucru, CFR a evoluat încă din primul tur preliminar, așa că performanța reușită este destul de importantă.

Biletul Zilei, 19 septembrie. Clujenii vor în Primăvara Europeană

  • Clujenii sunt într-o grupă de foc, având în vedere și nivelul la care a ajuns fotbalul nostru: Rennes, Lazio și Celtic. Nu sunt nume impresionante pentru alții, dar pentru noi sunt echipe cu bugete imense și cu fotbaliști pe care nu o să-i vedem vreodată în Liga 1. CFR este o echipă matură, cu un antrenor extrem de pasionat de meseria sa, așa că șanse sunt.
  • Lazio nu are vreun nivel de neatins, este o echipă bună, ce provine dintr-un campionat extrem de puternic, dar nu se știe care o să fie nivelul de implicare al acestei echipe în Europa League. Rennes provine și ea dintr-un campionat cu mulți bani, dar poate face performanță în cupele europene, iar Celtic o să vrea revanșa din turul preliminar de Champions.

Wolves este surpriza Premier League pentru Europa

  • Clujenii au în componența lotului fotbaliști buni, cum Petrescu vrea performanță în Europa pentru a prinde un contract în vest, CFR se poate concentra doar pe Europa League. Ce este important într-o astfel de grupă: Să nu pierzi multe puncte acasă, de preferat zero, să joci fotbal în deplasare și să scoți 4 puncte din trei partide. Dacă reușește acest lucru, CFR se poate considera o echipă calificată în faza eliminatorie.
  • Wolves a încasat 8 goluri în ultimele două etape de Premier League, dar adversarele au fost puternice: Everton și Chelsea. Wolves vine dintr-un fotbal extrem de spectaculos și este o echipă ce practică acest gen de fotbal. Poate că a intrat într-o pasă proastă, dar echipa are valoare de a trece lejer de Braga.
  • Portughezii vin și ei după două înfrângeri în campionat, problema lor fiind că nu au marcat vreun gol în acest timp. Startul de sezon este unul destul de bun, mai ales că Braga a jucat și două tururi preliminare. Goluri la acest meci, la asta ne așteptăm.

Biletul zilei din 19.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare