Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (2.03.2022). Coppa Italia și Coupe de France ne aduc profitul

Juventus vrea să-și apere trofeul cucerit anul trecut în finala cu Atalanta

Biletul zilei de miercuri vine cu partide extrem de interesante în țările Europei, în care vor fi implicate formații precum Juventus, Fiorentina, AS Monaco sau Nantes. Pentru evenimentele în care vor fi implicate aceste formații vă propunem 2 pronosticuri. 

Juventus are o misiune grea contra Fiorentinei

Deschidem biletul cu partida dintre Fiorentina și Juventus, în cadrul Cupei Italiei, manșa unu. Fiorentina a trecut în fazele precedente ale competiției de echipe tari din Italia, precum Napoli sau Atalanta. În schimb, Juventus a avut o misiune mai ușoară, torinezii trecând de echipe mai slabe ale Italiei, ca Sampdoria sau Sassuolo. Oaspeții au multe absențe importante pentru acest meci, precum Chiesa, Alex Sandro, Denis Zakaria sau Weston McKennie, dar și mulți incerți, așa că un rezultat de egalitate n-ar fi deloc rău. Noi adăugăm pronosticul „X2” pe bilet.

Coupe de France își alege prima finalistă

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este prima partidă din cadrul semifinalelor Cupei Franței, între Nantes și AS Monaco. Ambele formații au ceva absenți, însă duelul tot se anunță extrem de important, deoarece reprezintă șansa celor două echipe de a accede într-o finală cu trofeul pe masă. Nantes nu a câștigat un meci cu monegascii de mai bine de 5 ani, perioadă în care AS Monaco s-a impus de 6 ori în cele 8 partide de Ligue 1. Acest sezon le aduce pe cele 2 formații destul de apropiate în clasament, cei de la ASSE fiind pe locul 7, în timp ce AS Monaco se regăsește pe locul 9, la un punct distanță. Noi vom miza pe calificarea oaspeților, care domină în duelul confruntărilor directe, dar și la capitolul valoare individuală.

 

Biletul zilei (2.03.2022)

Biletul zilei (2.03.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate