Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 2 decembrie. Viitorul vrea pe primul loc

Echipa lui Hagi o poate egala la puncte pe CFR, dar pentru acest lucru are mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc. Viitorul s-a împiedicat aiurea în anumite etape recent încheiate, iar în deplasările din acest sezon,    Viitorul a câștigat o singură dată. Petrolul poate profita de pașii greșiți făcuți de rivale.

Biletul Zilei, 2 decembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • S-a strâns foarte mult clasamentul din Liga 1, dacă bate și Viitorul azi, atunci primele trei clasate se distanțează destul de mult. Știm că puncte se înjumătățesc la început de play-off, dar acolo vom avea parte de meciuri decisive, orice egal sau înfrângere pe care o să o suferi, are darul de a te îndepărta da locurile fruntașe. Cea mai constantă echipă din campionat este Astra, dar la giurgiuveni vorbim mai mult de o formă de moment. Viitorul dacă nu avea atâtea sincope în deplasare, putea să fie lejer pe primul loc.

Biletul Zilei, 2 decembrie

  • Botoșani mai speră la un loc de play-off, însă lupta este una extrem de grea. Forma din meciurile de pe propriul teren este una dezastruoasă, FC Botoșani a obținut o singură victorie în acest gen de meciuri și este pe penultimul loc într-un clasament provizoriu. Oricum, Viitorul are cam aceleași probleme în deplasare, nu credem că o să avem parte de vreun meci spectaculos, ambele echipe vrând punctele puse în joc, plus că frigul de afară o să conteze și el.
  • Petrolul poate urca pe podium, dar de câte ori nu a avut această posibilitate. Suporterii au început să pună o presiune din ce în ce mai mare pe fotbaliști și pe Stoican, iar acest lucru nu ajută un club să facă performanță. Metaloglobus se bazează în exclusivitate pe frații Herea, aceștia mențin echipa oaspete pe linia de plutire și în general încurcă echipele ce se bat la promovare.

Biletul zilei din 02.12.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Promotii