Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 2 noiembrie. Trei super meciuri pe biletul nostru

Jucători Liverpool, bucurie după gol.
Jucători Liverpool, bucurie după gol.

Cele mai bune echipe din Premier League, Liverpool și City, au parte de două meciuri interesante. „Cormoranii” se deplasează la una dintre cele mai frumoase echipe din Anglia, iar City face golaveraj cu „Sfinții”. Roma și Napoli își împart punctele pe Olimpico. Meciul se anunță spectaculos.

Biletul Zilei, 2 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Manchester City încearcă să țină pasul cu Liverpool, până acum nu s-a îndepărtat foarte tare de „cormorani”, dar aceștia nu prea fac concesii sezonul acesta. City s-a cam săturat de a câștiga titlul, așa că se pregătește mult mai bine de Champions League, competiție în care nu a reușit vreo finală cu Guardiola.
  • Chiar și așa, City nu o să se dea din calea lui Liverpool. Southampton nu trece prin cele mai bune momente, are o serie de 4 înfrângeri în ultimele cinci etape, acestea fiind întrerupte de un egal la Wolves. Contrar tuturor așteptărilor, Southampton se simte excelent în deplasare, a adunat 7 puncte până acum.

Biletul Zilei, 2 noiembrie

  • Liverpool este lider detașat în Premier League, vine după marele meci cu Arsenal, din Cupa Ligii, meci în care a mers pe mâna tinerilor din lot. În campionat, Liverpool mizează total pe primul unsprezece. Dorința de a câștiga pentru prima dată trofeul Premier League, este imensă.
  • Roma are parte de un start de sezon excelent, chiar dacă lotul de jucători este bazat foarte mult pe tineri, romanii dau dovadă de o maturitate foarte bună. Roma este în acest moment pe locul 4, dar cel mai important aspect este reprezentat de rezultatele bune obținute.
  • Napoli nu pierde de cinci etape, dar în acest timp a și remizat de trei ori, așa că, situația nu este chiar atât de roz. Napoli a pierdut o singură deplasare, cea de la Juventus, scor 3-4. Pentru meciul cu Roma, napoletanii au nevoie de foarte multă concentrare

Biletul zilei din 02.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare