Urmareste-ne

Biletul zilei

UPDATE: Biletul de sâmbătă ne-a adus câștigul! Leeds a spart gheața. Nemții au ieșit din prima repriză. Atletico, fără emoții.

Tehnicianul celor de la Leeds speră să guste prima victorie din Premier League

Cota de sâmbătă ne-a multiplicat miza de peste 9 ori, asta dacă ai ales să te inspiri după biletul Betmag.ro. Vezi biletul în interiorul articolului. 

UPDATE:

Bielsa căuta prima victorie în Premier League pentru a nu itra în panică. Imediat ce a marcat primul și unicul gol al meciului, Leeds a știut că nu poate scăpa printre degete ocazia de a bifa primul succes.

Wolfsburg și Gladbach au oferit un adevărat spectacol în prima repriză, iar GG-ul a ieșit  până la pauză. Atletico Madrid ne-a dat siguranță pe tot parcursul jocului și și-a asigurat victoria, la fel, încă din prima parte a jocului, în ciuda adversarului care sperie doar cu numele.

Francezii de la Nice au demonstrat că au început să tureze motoarele și par a fi singura echipă care poate ține pasul cu grandioasa PSG.

Sperăm că v-ați bucurat alături de noi când biletul a fost “verde” și vă așteptăm zilnic cu analize profesioniste ale meciurilor plus propuneri de bilete.

——————————————————————————————————————————————————————

Cota de peste 9 din cele mai importante campionate ale Europei. Am ales câte un meci din fiecare campionat pentru o seară de sâmbătă regulamentară.

Leeds vs Watford

Leeds își va da drumul la “nebunia” marca Bielsa și va câștiga primul meci din acest sezon. Ocazie mai bună ca aceasta nu se prevede.

Nice vs Brest

Nice are gânduri mari în acest sezon și vrea să țină aproape de liderul PSG. Golurile nu mai sunt un subiect interzis în Franța, astfel că mergem pe minim două goluri marcate de către gazde.

Atletico vs Barcelona

Atletico este echipa mai legată, în timp ce Barcelona nu se regăsește după plecarea lui Messi. Barcelona are infirmeria plină, gazdele favorite să învingă.

Wolfsburg vs Gladbach

Germania ne aduce un GG victorios la WOLFSBURG vs GLADBACH, două echipe care mereu ne-au oferit partide încinse. Pe ei și să ne auzim cu bine la finalul serii.

Cum iei 2 BONUSURI în acelaș timp de la MAXBET

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBet, casa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești 50 RON bonus fără depunere la cazinou, iar apoi poți încasa la alegere 700 RON bonus la pariuri sportive sau 1.800 RON bonus la cazinou online. Ai totodată bonusuri săptămânale de 5.000 RON dacă ești client activ. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

Bilete câștigătoare