Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (20.06.2023). Câștigăm 280 de lei cu două ponturi

Belgia a luat bronzul la ultimul Mondial, dar la Euro 2020 a fost eliminată în sferturi
Belgia

Biletul zilei de azi (20.06.2023) combină două pronosticuri din preliminariile pentru Euro 2024. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, partidele selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura la început de săptămână. Spor la bani!

Miza pe Albania

Insulele Feroe și Albania se înfruntă în Grupa E. Oaspeții vor forța cea de-a doua victorie la rând și să rămână în lupta pentru calificarea la Euro 2024. Au ratat ultimul turneu final european, însă s-au calificat la cel din 2016, unde au lăsat o impresie bună. Săptămâna trecută Albania a învins pe Moldova (2-0), golurile venind în repriza a doua. De partea cealaltă, Insulele Feroe nu a ajuns niciodată la un turneu final major. În prezent, este pe locul 3, cu un singur punct. A pierdut ultimul meci de pe teren propriu, cu Cehia (0-3). Anticipăm o partidă strânsă între cele două națiuni, dar credem că Albania va reuși o victorie la limită. Albania câștigă” are cotă 1.65.

Belgia nu ar trebui să aibă emoții

Estonia și Belgia se înfruntă, marți, în Grupa F. Gazdele au adunat doar un punct din primele două meciuri de calificare, în timp ce oaspeții patru, aflându-se pe locul 2. Săptămâna trecută, Belgia a remizat, pe teren propriu, cu Austria (1-1). De partea cealaltă, Estonia a obținut un punct în Azerbaidjan (1-1). Ambele reprezentative joacă ofensiv, în sistemul, 3-5-2, astfel că ultimele partide dintre ele au fost cu goluri. Deși nu se va putea baza pe Kevin De Bruyne, Belgia are mai multă calitate individuală și ar trebuie să învingă fără emoții. Belgia câștigă și peste 2.5 goluri” are cotă 1.70.

Biletul zilei (20.06.2023)

Biletul zilei (20.06.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate