Urmareste-ne

Archive

BILETUL ZILEI (20.09.2021): 4 din 3. Cota 4 din 3 meciuri, golurile ne salvează. Pippo, Spania mică și derby-ul din Gruia.

Câștigăm de luni, să ne țină așa toată săptămâna? Se spune că atunci când vrei să faci un bilet este indicat să arunci o privire pe meciurile zilei, fără să vezi cotele. Astfel, nu riști să te atragă o cotă anume, până să analizezi câteva detalii asupra partidelor. Ziua de luni  are un plus de care putem profita. Nu este o zi cu multe meciuri, astfel ne putem concentra și alege relaxați crema.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Brescia, 12 goluri în patru meciuri, jucăm „peste”

Prima partidă care ne atrage atenția este duelul din Serie B, Frosinone – Brescia. La o analiză pe ultimele jocuri, observăm date interesante. Gazdele au marcat 6 goluri în trei partide, dacă scoatem din ecuație o remiză albă cu Perugia. Oaspeții, Brescia lui Pippo Inzaghi a marcat 12 goluri în primele patru etape din campionat și a primit patru. Avem o dispută cu două echipe care își creează foarte ușor ocazii de gol și ce este mai important, le și fructifică. Se anunță un meci deschis cu peste 2.5 goluri la 1.90 cotă.

Urmează o plăcere nevinovată, Liga 2 Spania combo cu românași

Un campionat care este cunoscut drept închis, dar care produce cote bune la unele partide. 1.48 la cel puțin două goluri marcate în Burgos – Las Palmas, pare provocator. În ultimele două partide oficiale , Burgos a marcat de 5 ori, iar Las Palmas de 3 ori. Două goluri par nimic în urma analizei, dar mai bine să se dea două și suntem fericiți. Mergem și pe mâna românilor, știm, ne cam ferim ,dar este luni, merge. Mizăm că până își va pune Petrescu amprenta, CFR-ul va mai juca din avântul epocii Șumudică (încasator). În timp ce Universitatea lui Reghe a început să acopere din ce în ce mai mult teren. Cheia este ca partida să se deblocheze rapid pentru a prinde peste 1.5 goluri, o cotă generoasă de 1,47. În total, avem 3,99 cota finală, să vedem cum începem săptămâna!

Agenții autorizate