Urmareste-ne

Archive

BILETUL ZILEI (20.09.2021): cum încasăm de lunea și ne asigurăm bugetul săptămânal de pariuri!

 

După meciurile din cupele europene, am avut un weekend full de fotbal. Au mai rămas câteva echipe, care au fost implicate în jocurile de la mijlocul săptămânii trecute, să închidă azi rundele de campionat, în timp ce majoritatea grupărilor de Serie A, Ligue 1 și La Liga se pregătesc deja pentru etapa intermediară, sau de Cupa Ligii, în cazul englezilor.

Până vom prezenta recomandările noastre pentru mijlocul încins de săptămâna aceasta, am selectat căteva meciuri interesante și am alcătuit un bilet, sperăm noi, tocmai bun pentru a încasa ceva încă de lunea!

Koeman la mâna elevilor săi, Barca – Granada „miroase” a 3+!

Primul meci ales pe bilet, Barcelona – Granada. După înfrângerea rușinoasă din Liga Campionilor, Ronald Koeman este sub presiune. Are nevoie de o victorie, dar mai ales de o prestație convingătoare.

Rămâne de văzut cum vor reacționa la comenzi elevii săi, prin Barcelona zvonindu-se că soarta olandezului este deja pecetluită, iar Jordy Cruyff deja se pregătește să asigure interimatul. Este riscant să mergem pe un 1 solist, dar un meci de goluri este foarte probabil, așa că, +3 este o foarte bună opțiune.

Grosso – Inzaghi, duel de campioni mondiali în Serie B!

Un meci spectaculos, de goluri se anunță și în Serie B. Frosinone – Brescia sunt două echipe care au același obiectiv în acest sezon, și anume promovarea în prima ligă italiană. Vom avea un duel între doi campioni mondiali pe cele două bănci, Fabio Grosso vs. Filippo Inzaghi, iar jocul se anunță unul deschis, tocmai bun pentru un pariu de ambele marchează.

În Portugalia, Braga, o echipă cu pretenții de cupe europene, este favorită în fața lanternei din Portugalia, Tondela, o echipă care a contabilizat 5 înfrângeri în primele 5 etape din Primeira Liga.

În completarea biletului am mizat pe două partide de 3+, Hammarby – Varbergs din Suedia și Wehen – Dortmund II din liga a treia germană și am închis selecția cu un GG perfect realizabil în PSV II – Den Haag, în liga doua olandeză!

6 meciuri, cotă 14, miză 40 de lei, pentru un câștig de 600 de lei!

Din 6 meciuri am generat o cotă de 14, și am plasat deja biletul la SUPERBET, pe o miză de 40 de lei!  Ai mai jos dovada și codul biletului!

ATENȚIE! Puteți scoate, modifica sau adăuga meciuri după bunul plac pe bilet, la fel cum puteți alege miza pe care o doriți, fiecare după posibilități și propria inspirație!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate