Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 20 iunie 2019. Euro U21 ne aduce profitul

Nemții îi pot trimite pe sârbi acasă, dar aceștia au fotbaliști extrem de buni. Austria trebuie să confirme rezultatul din primul meci, însă danezii au de luat o revanșă.

Biletul Zilei 20 iunie 2019

Serbia venea cu un moral bun la acest turneu final, Luka Jovic semnase cu Real Madrid, pe o sumă de 60 mil. EURO. Când ai în lotul U21 un astfel de fotbalist, atunci este clar că încrederea din sânul echipei naționale este mare. În fine, Serbia nu a arătat bine la primul joc, suntem siguri că și ei sunt conștienți de acest fapt, iar reglajele sunt esențiale. Germania are aceeași rețetă din totdeauna, investește foarte mult în tineri și din când în când are parte și de câte un rateu. La acest turneu nu credem că o să fie cazul, Germania a practicat un fotbal bun în primul meci, un fotbal consistent, iar acest lucru este foarte important la vârsta acestor fotbaliști.

LASĂ-NE UN LIKE PE FACEBOOK PENTRU A AFLA ZILNIC TOATE BILETELE RECOMANDATE DE NOI

Biletul zilei din 20 iunie 2019

Recomandăm casa de pariuri online Betano

Deschide AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Biletul Zilei 20 iunie 2019

În partida dintre Danemarca și Austria se confruntă același gen de mentalitate, doar că austriecii „fură” din când în când și câte un fotbalist din partea noastră de europă. Austriecii s-au impus în primul meci din această grupă, iar acest fapt a dat puțin socotelile peste cap. Serbia nu se aștepta să piardă, asta este clar, dar parcă să câștige Austria și de așa o manieră, nu se aștepta nimeni.

Danezii au trei înfrângeri consecutive, timp în care au marcat doar un gol și chiar dacă primele două au fost în amicale, moralul jucătorilor este afectat. Austria are o singură înfrângere în ultimele zece partide disputate, victoriile sunt foarte importante, iar acestea dacă vin în cascadă, pot transforma jucătorii acelei echipe în niște învingători.

Apasa aici pentru a comenta

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Promotii