Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 20 noiembrie. Dubla din liga secundă

Turris vs Reșița

Pentru astăzi, Liga 2 ne propune două meciuri extrem de interesante. De la ora 14:00, Rapidul se duelează cu UTA, într-un meci ce se anunță foarte interesant. De la ora 19:30, Turris primește vizita celor de la Petrolul, cele două echipe au destule probleme în această perioadă, însă rezultatul este foarte important.

Biletul Zilei, 20 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Marius Baciu a fost săltat de mascați acum câteva zile, acest lucru a bulversat echipa. Între timp, lucrurile au părut că s-au mai liniștit. Baciu a fost eliberat în acea seară, dar rămân destule semne de întrebare după aceste lucruri. Baciu este acuzat că a luat bani de la un părinte pentru a îi face loc fiului acestuia în prima echipă, un lucru destul de stupid, mai ales în ziua de azi când toată lumea are acces la tehnologie și oricine te poate filma făcând lucruri îndoielnice.

Biletul Zilei, 20 noiembrie

  • Se pare că, probele aduse de acel părinte nu au fost extrem de solide, Baciu fiind lăsat să plece acasă imediat după audieri. Fără doar și poate, băieții de la Turris au fost afectați de acest scandal, iar acest lucru se poate vedea în evoluția lor, care și așa nu era dintre cele mai bune după demiterea lui Lincar. Turris era pe val la un moment dat, dar patronul a hotărât să intervină peste antrenorul său și astfel cele două părți s-au despărțit.
  • Ploieștenii au destule probleme și ei, acestea nu sunt de natură penală. Petrolul a investit enorm sezonul acesta, Stoican și-a adus foarte mulți fotbaliști cu multe meciuri în Liga 1, iar în cazul vreunui insucces, asta însemnând ratarea promovării, Petrolul poate să se trezească într-o situație foarte rea. La cum joacă în acest moment cele două echipe, rezultateul de egalitate pare cel mai sigur pronostic.

Biletul zilei din 20.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare