Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei 20 octombrie. Cota șapte din trei meciuri. Nea Mircea începe balul.

Mircea Lucescu o înfruntă pe Barcelona în această seară.

Mergem pe surrpize, surprize, dar cu simț. Pe genul, Atalanta în ultimii ani a arătat un fotbal de o calitate superioară față de cei de la United.

Joc exploziv cu o poftă teribilă de a crea ocazii la fiecare meci, de a ataca poarta. Ne plac astfel de echipe! Pentru o cotă foarte bună, de ce Atalanta nu ar marca de cel puțin două ori pe terenul celor de la United?! Pare plauzibil dacă ne uităm la ultimul joc din Premier League al gazdelor.

Mai departe, Barcelona pare că este într-o revenire, dacă așa se poate spune. Un gol al lui nea Mircea în poarta spaniolilor este răsplătit cu 1.90, bun! Nea Mircea simte animalul rănit și vine să își ia prada. Young Boys, băieții tineri, vechea noastă cunoștință. Un gol pe teren propriu cu Villareal, 1.35. Interesant. Astfel, biletul nostru a jauns la o cotă de aproape 7.

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare