Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 20 octombrie. Duel tare la Ploiești, FCSB înfruntă surpriza campionatului

FCSB

Chindia a reușit ceva ce nimeni nu credea că o să se poată, a intrat în lupta pentru un loc de play-off. Moldovan a demonstrat că are tot ce îi trebuie pentru a deveni un antrenor mare, a promovat cu Chindia, iar acum își joacă șansa pentru play-off. FCSB nu are probleme de lot, dar are probleme de identitate.

Biletul Zilei, 20 octombrie. Chindia speră la play-off

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Cum ar suna la finalul acestui meci: „ Chindia se impune în fața celor de la FCSB”. Asta ar însemna că bucureștenii au intrat în hora retrogradării. De la venirea lui Vintilă pe banca tehnică, FCSB a reușit doar rezultate pozitive, însă unele dintre ele au fost obținute și cu mult noroc.
  • Chindia nu a investit mult în fotbaliști, a încercat să păstreze tot ce a avut mai bun în sezonul de ligă secundă, iar acolo unde a fost nevoie, Moldovan a completat cu ce a găsit liber pe piața transferurilor. Fapul că echipa nu joacă la Târgoviște este un alt inconvenient, dar și peste acest fapt au trecut jucătorii.

Viitorul se poate distanța și ea de Craiova

  • Duelul cu FCSB este unul decisiv pentru echipa din București, Chindia poate trece mai ușor peste o înfrângere, dar în partea cealaltă se lasă cu scandal în cazul vreunui insucces. Jucătorii lui Vintilă au o calitate extrem de bună, dar nu formează o echipă cu adevărat, ei câștigă meciurile doar datorită execuțiilor individuale, însă jocul este departe de o echipă ce se poate bate la campionat.
  • Astra a început un nou drum, cel cu Bogdan Andone, cel mai fericit din echipă este Budescu. Acesta a organizat un grătar după ultimul antrenament, vrând să detensioneze puțin atmosfera din cadrul lotului. Sepsi este o echipă foarte bună, cu un antrenor excelent, dar lipsa victoriilor s-ar putea să afecteze jocul gazdelor.
  • Viitorul are mare nevoie de cele 3 puncte, nu se poate încurca la Clinceni. Viitorul o poate egala la puncte pe CFR, iar în acest mod se și poate îndepărta de oltenii lui Pițurcă. Cei din Clinceni au primit 26 de goluri în acest sezon, iar faptul că joacă cu o echipă precum Viitorul, echipă ce înscrie mult, trebuie să fie un amănunt ce îi sperie pe cei din Ilfov.

Biletul zilei din 20.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii