Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (21.03.2022). Dai lovitura cu Liga 1 și Liga 2!

Chindia țintește încă un sezon în Liga 1

Pentru biletul zilei din 21 martie, am selectat două partide din România, Liga 1 și Liga 2. Cu o cotă totală de 2.52, pariorii pot da lovitura din punct de vedere financiar, la început de săptămână. Betmag vă prezintă, în continuare, ponturile.

Meci strâns la Mioveni

CS Mioveni și Chindia Târgoviște sunt despărțite de patru puncte în clasament. Argeșenii ocupă locul de baraj, în timp ce dâmbovițenii sunt, pentru moment, pe poziție care le permite participarea și în sezonul viitor în Liga 1. Anticipăm o partidă strânsă, ambele echipe fiind interesate, în primul rând, să nu piardă. Ultima dispută dintre CS Mioveni și Chindia Târgoviște s-a încheiat la egalitate, 0-0. “Egal la pauză sau la final” are cotă 1.45.

Puține goluri la Chiajna

Concordia Chiajna și CSA Steaua se înfruntă în prima etapa a play-off-ului Ligii 2. Fără drept de promovare în Liga 1, echipa lui Daniel Oprița joacă doar pentru palmares. Ilfovenii nu au voie să piardă acest meci pentru a rămâne în luptă pentru primele două locuri, care asigură promovarea directă. CSA Steaua își va apăra, însă, blazonul cu Concordia. Ne așteptăm la un meci cu puține goluri. Partida din sezonul regular s-a încheiat la egalitate, 0-0. Nu marchează ambele echipe” are cotă 1.74.

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate