Urmareste-ne

Ponturi Romania

Biletul zilei (21.04.2022). Două meciuri pentru 400 de lei

FC Barcelona, locul 2 în La Liga

Pentru biletul zilei de joi, 21.04.2022, am selectat două partide, din Liga 2 – România și La Liga – Spania. Cu o cotă totală de 2.80, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, înainte de weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.

FC Hermannstadt, favorită la promovare

Unirea Slobozia și FC Hermannstadt se înfruntă în cea de-a 6-a etapă a play-off-ului din Liga 2. În prezent, sibienii sunt pe locul 2, care le asigură promovarea în primul eșalon. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a descurcat excelent în primele cinci runde, în care a înregistrat trei victorii și două remize. De partea cealaltă, ialomițenii nu au reușit niciun succes. În tur, FC Hermannstadt s-a impus, scor 2-0. Nu are voie să facă vreun pas greșit la Slobozia, U Cluj fiind la doar un punct în spate. “FC Hermannstadt câștigă” are cotă 1.60.

FC Barcelona nu pierde

Real Sociedad și FC Barcelona se întâlnesc în etapa a 33-a din La Liga. Partida se anunță echilibrată, ambele echipe fiind în luptă pentru un loc de Liga Campionilor. Catalanii sunt pe locul 2, în timp ce bascii ocupă poziția a 6-a, la cinci puncte distanță de top 4. Precedentele cinci meciuri dintre Real Sociedad și FC Barcelona s-au încheiat cu victoria formației blaugrana (4-2, 6-1, 4-3, 2-1, 1-0). Anticipăm o partidă cu goluri, din care oaspeții vor ieși neînvinși. “FC Barcelona câștigă sau face egal și cel puțin două goluri în meci” are cotă 1.75.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate