Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (21.05.2022). Avem soluția pentru triplarea banilor

Fiorentina are nevoie de victorie cu Juventus

Ușor-ușor, campionatele se apropie de final. În acest weekend sunt echipe care luptă pentru diverse obiective, dar sunt și echipe care au intrat deja în vacanță. În La Liga avem un meci de vacanță, între două echipe lipsite de griji, Valencia și Celta Vigo. În Serie A, Fiorentina are nevoie de victorie cu Juventus, pentru a fi sigură de prezența în Europa. Biletul zilei propus de Betmag cuprinde cele două meciuri din Spania și Italia, iar câștigul posibil e de 323 de lei.

Mizăm pe goluri în Valencia – Celta Vigo

Deschidem biletul zilei cu meciul dintre Valencia și Celta Vigo. E final de sezon în Spania, cu Valencia și Celta Vigo vecine de clasament la mijlocul ierarhiei și lipsite de griji. Gazdele sunt pe locul 11, cu 45 de puncte, în timp ce oaspeții ocupă poziția a zecea, cu 46 de puncte. „Liliecii” nu au câștigat în ultimele cinci etape, având două victorii și trei remize. În schimb, Celta s-a impus în două din ultimele trei confruntări din La Liga și vine pe Mestalla după după victoria de acasă cu Elche (1-0). E un meci de relaxare înainte de vacanță și vom merge pe GG în confruntarea de sîmbătă seara. „Ambele marchează” are cotă 1,75.

Numai victorie pentru Fiorentina

Trecem în Serie A, unde avem de asemenea ultima etapă a sezonului. Din campionatul Italiei am ales meciul Fiorentina – Juventus, programat sâmbătă, de la ora 21:45. Juventus și-a securizat demult locul de Champions League și e deja în vacanță, meciul având miză pentru gazde. Toscanii încearcă să revină în Europa după șase ani. Echipa lui Vincenzo Italiano e pe locul 7, la egalitate de puncte cu Atalanta, ocupanta locului 8. Fiorentina are nevoie de victorie pentru a fi sigură de prezența în viitorul sezon al cupelor europene. Gazdele au pierdut patru din ultimele cinci meciuri de campionat, dar având în față o echipă care și-a îndeplinit obiectivul și care nu mai are pentru ce să lupte, ar avea șansa unui succes ce i-ar duce în Europa. „1 solist” are cotă 1,85.

Biletul zilei (21.05.2022)

Biletul zilei (21.05.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate