Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (21.06.2024). Dăm lovitura cu Euro 2024

Biletul zilei

Biletul zilei de azi (21.06.2024) combină două prognosticuri de la Euro 2024. O nouă zi cu meciuri la turneul final continental, în care vom urmări la lucru echipa care a produs una dintre surprizele competiției, dar și blockbuster-ul serii, confruntarea dintre Olanda și Franța. Betmag vă prezintă biletul zilei, cu o cotă totală de 3,25.

FĂ-ŢI CONT LA MAXBET ŞI 3 BONUSURI ÎNTR-UNUL SINGUR

GG în Slovacia – Ucraina

Primul meci de pe biletul zilei (21.06.2024) este cel dintre Slovacia și Ucraina, programat de la ora 16:00. Sunt cele două echipe din grupa României, din care mai face parte și Belgia. La începutul săptămânii, Slovacia a furnizat una dintre surprizele competiției, învingând cu 1-0 favorita grupei E, Belgia. De partea cealaltă, Ucraina a fost surclasată la Munchen de România cu 3-0, iar acum nu are altă variantă decât de a scoate maximum de puncte din confruntarea de la Dusseldorf, cu Slovacia.

Ucraina va fi disperată să se reabiliteze după prestația dezamăgitoare de la începutul săptămânii, când a fost surclasată de România, dar recordul lor în faza grupelor oferă puține motive de inspirație, ucrainienii câștigând doar două din cele zece meciuri anterioare din grupe. Credem că echipa lui Rebrov ar putea fi ținută la distanță de Slovacia, care este neînvinsă de patru meciuri și se laudă cu o apărare puternică, așa cum arată demonstrația împotriva Belgiei. Totuși, ne așteptăm la reușite de ambele părți, într-un meci în care ucrainienii își pun mari speranțe. „Ambele marchează” are cotă 1.90.

bonus bun venit maxbet 1000sport+444fs+50loto

Ia-ți prima de meci de la MaxBet! Bonus de bun venit 3 în 1: 1000 lei sport + 444 rotiri gratuite + 50 lei la loterii

Echilibru în Olanda – Franța

Celălalt meci de pe biletul zilei (21.06.2024) este cel dintre Olanda și Franța, derby-ul Grupei D, programat de la ora 22:00, ora României. Olanda a debutat cu dreptul la turneul final, victorie cu 2-1 în fața Poloniei și conduce în clasament în fața Franței datorită numărului superior de goluri marcate. Franța a bifat doar 1-0 cu Austria, în primul meci de la Euro 2024. Olanda, care vine după trei victorii consecutive, își poate asigura un loc în primele două clasate în cazul unei victorii în această seară.

Totuși, Franța a bifat o dublă victorie în fața Olandei în campania de calificare la Euro 2024, 4-0 acasă și 2-1 în deplasare, ceea ce arată superioritatea echipei lui Didier Deschamps. În această seară ar putea cântări enorm așteptata absență a lui Mbappe, pentru crerea de pericol în careul batavilor. De partea cealaltă, chiar dacă olandezii s-au dovedit prolifici, ei s-ar putea lovi de defensiva ermetică a echipei lui Deschamps. „PSF X” are cotă 1.71.

Biletul zilei (21.06.2024)

Biletul zilei (21.06.2024)

 

Nu rata bonusurile de la MAXBET!

Deschide RAPID și UȘOR AICI un cont la MaxBetcasa de pariuri online numărul 1 pe bonusuri în România! Primești bonus 1000 lei sport + 444 rotiri gratuite + 50 lei la loteriiAi totodată MaxBonus pe biletele tale pre-meci. Este cel mai tare brand de cazinou din țara noastră, dar beneficiezi de oferte grozave și la secțiunea de pariuri sportive.

1000 lei sport + 444 rotiri gratuite + 50 lei la loterii

Joacă responsabil!

Agenții autorizate