Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (21.11.2023). Câștigăm 259 de lei cu două ponturi

Camerun

Biletul zilei de azi (21.11.2023) combină două prognosticuri din preliminariile pentru Campionatul Mondial 2026 – Africa. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, meciurile selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura. Spor la bani!

Goluri în Rwanda – Africa de Sud

Rwanda și Africa de Sud se vor lupta pentru trei puncte importante în duelul lor de calificare la turneul final mondial. În partida de debut din Grupa C, gazdele au trebuit să se mulțumească doar cu o remiză cu Zimbabwe (0-0), în timp ce oaspeții au învins, cu ceva emoții, pe Benin (2-1). Africa de Sud a fost solidă din punct de vedere defensiv în ultimul timp, iar asta a dat tonul pentru o serie de șase meciuri fără înfrângere în toate competițiile. Este ușor favorită cu Rwanda, însă credem că gazdele își vor vinde scump pielea în dorința de a obține măcar un punct. 2-4 goluri” are cotă 1.60.

Rwanda – posibilă formație de start:

Ntwali; Omborenga, Manzi, Mutsinzi, Imanishimwe; Sahabo, Mugisha, Bizimana; Nshuti, Byiringiro, Niyonzima

Africa de Sud – posibilă formație de start:

Williams; Modiba, Mvala, Xulu, Mudau; Sithole, Mokoena; Tau, Zwane, Hlongwane; Makgopa

Camerun e favorită

Libia și Camerun se întâlnesc, marți, în Grupa D. Este un meci important, fiind singurele reprezentative cu câte trei puncte până acum. Libia a învins, în deplasare, pe Eswatini (1-0), în timp Camerun a depășit, pe teren propriu, pe Mauritius (3-0). Fără victorie în deplasare din iunie 2022, “leii” își vor da viața pe teren pentru cele trei puncte. De partea cealaltă, Libia, după succesul cu Eswatini, caută cea de-a 2-a victorie la rând pentru prima data în 2023. Camerunul are o mulțime de opțiuni în atac și credem că va reuși o victorie lejeră în fața unui adversar mai slab din punct de vedere calitativ. Camerun câștigă” are cotă 1.62.

Libia – posibilă formație de start:

Al-Wuheeshi; Almusrat, Amir, Ali; Al Dawi, Aleiyan, Saleh, Fakroun; Ekwawa, Al Khoja, Salama

Camerun – posibilă formație de start:

Onana; Wooh, Gonzalez, Castelletto; Yongwa, Anguissa, Neyou, Tchamadeu; Mbeumo, Toko Ekambi, N’Koudou

Biletul zilei (21.11.2023)

Biletul zilei (21.11.2023)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Joacă responsabil!

Agenții autorizate