Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 21 iunie 2020. Ponturi la siguranță pentru profit

Biletul Zilei 21 iunie 2020. Ponturi la siguranță pentru profit. Mizăm pe partidele FC Viktoria Plzen – FK Jablonec, SK Brann – Viking FK și NK Maribor  – NK Rudar Velenje.

Biletul Zilei 21 iunie 2020

  • Primul meci de pe biletul zilei din 21 iunie 2020 este cel dintre Plzen și Jablonec. Ne așteptăm că diferența de valoare să își spună cuvântul și gazdele să câștige partida.

Ponturi la siguranță pentru profit

  • Al doilea meci de pe bilet le pune față în față pe Brann și Viking. Cele două echipe sunt recunsocute pentru golurile multe pe care le marchează. Pentru siguranța tichetului mergem pe peste 1,5.
  • Ultima partidă este cea dinte Maribor și Rudar Velenje, unde echipa gazdă este mare favorită. Are sub 1,20 pentru a se impune. Ne gândim că o va face la o diferență mare, pariul nostru este peste 2,5 goluri.
Biletul Zilei 21 iunie 2020. Ponturi la siguranță pentru profit

Biletul Zilei 21 iunie 2020. Ponturi la siguranță pentru profit

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii