Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 21 octombrie. Derby în Moldova, Iași visează la play-off

Am ales cele două partide ce se dispută azi în România, dacă în Liga 1 avem parte de un derby local, liga secundă ne propune un derby istoric, FC Argeș primește vizita Farului din Constanța. Ambele partide sunt extrem de complicate, dar dacă le analizați bine, aveți ceva șanse de a scoate profit.

Biletul Zilei, 21 octombrie. Derby în Moldova

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Poli Iași, echipa lui Teja, este una dintre echipele bune ale Ligii 1, dar în ultima vreme a uitat să câștige. Ieșenii au obținut ultima izbândă într-un meci de campionat pe 18 august, atunci când câștigau împotriva celor de la FCSB. În rest, Iași a scos o victorie în Cupa României și în rest egaluri și înfrângeri pe bandă rulantă.
  • Botoșaniul și-a pierdut din farmecul anilor trecuți, momentan se zbate la jumătatea clasamentului, dar are în continuare șanse la locurile de play-off. Și la FC Botoșani, egalurile sunt cele care trag echipa oaspete în jos. Contrar formei pe care o are, Botoșani a scos mai multe puncte din deplasările avute până acum, dar acest meci se joacă pe terenul propriu, chiar dacă Iași este echipa gazdă.

FC Argeș nu poate trece ușor peste următoarea perioadă

  • Probabil că Teja și-a făcut foarte bine temele, are un plus de experiență peste Croitoru, dar acesta din urmă vine cu un mare imbold de atitudine și agresivitate. Botoșani are foarte mulți străini, aceștia sunt extrem de fițoși, în general joacă fotbal dacă au și chef. Teja se bucură de o echipă în adevăratul sens al cuvântului, dar jucătorii săi au ceva probleme la capitolul moral.
  • FC Argeș a renunțat la Nicolae Dică și s-a înțeles cu Ionuț Badea. Acesta din urmă a și debutat cu o înfrângere în etapa intermediară, dar încearcă să aducă echipa fanion din județul Argeș pe linia de plutire. Piteștenii au mari probleme, nu se regăsesc în această perioadă, iar faptul că Dică a fost demis, contează și la moralul fotbaliștilor.
  • Farul nu și-a propus promovarea sezonul acesta, dar Zicu și Marica fac tot ce pot pentru acest lucru. Zicu este la startul carierei de antrenor, Marica abia învață să fie investitor. Până acum, Farul a avut parte de rezultate decente, însă adversarele au început să-i cunoască partitura lui Ianis.

Biletul zilei din 21.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii