Urmareste-ne

Archive

Biletul zilei (22.03.2022). Dublăm suma pariată în Anglia

Plymouth Argyle, o echipă cu pretenții din League 1

Biletul zilei de marți vine din Anglia, acolo unde vom paria pe 2 partide, cea dintre Plymouth și Cheltenham și cea din League Two, dintre Harrogate și Leyton Orient. 

Plymouth poate câștiga al șaselea meci consecutiv

Deschidem biletul cu partida dintre Plymouth și Cheltenham, din League One, care contează pentru runda cu numărul 31. Gazdele se află pe 4, și au șanse mari la primele 2 locuri. Plymouth are 71 de puncte câștigate în cele 38 de partide disputate, iar echipa merge foarte bine, jocul, cât și rezultatele demonstrând acest fapt. În schimb, oaspeții se regăsesc abia pe locul 12 al clasamentului, cu 50 de puncte obținute în 12 partide câștigate, 14 terminate la egalitate și alte 12 pierdute. Noi vom paria pe victoria gazdelor, care au câștigat și partida retur, iar șansele ca cei de la Plymouth să obțină 6 puncte din partidele cu Cheltenham sunt foarte mari.

Goluri în duelul Harrogate – Leyton Orient

Al doilea eveniment de pe biletul nostru este partida dintre Harrogate și Leyton Orient, o restanță pentru etapa cu numărul 33 din League Two. Cele două formații sunt foarte aproape una de alta în clasament, gazdele aflându-se pe locul 16, iar oaspeții pe 18, diferența dintre cele două combatante fiind de numai 4 puncte înaintea disputării partidei. Partida tur s-a încheiat cu victoria celor de la Harrogate, scor 0-2, iar cei de la Leyton Orient ar trebui să își iar revanșa. Totuși, noi vă propunem un pariu pe goluri, anume „Peste 1,5 goluri”.

 

Biletul zilei (22.03.2022)

Biletul zilei (22.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Agenții autorizate