Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (22.05.2022). Toți banii pe oaspeți!

West Ham vrea să încheie sezonul în Top 6
West Ham

Pentru biletul zilei de 22 mai ne îndreptăm atenția spre Premier League. Duminică, de la ora 18:00, ora României, sunt programate meciurile ultimei etape de campionat. Se decide campioana, cea de-a treia retrogradată și se definitivează lista echipelor participante în viitoarea ediție a cupelor europene. Dintre cele zece confruntări, am ales două pentru biletul zilei, iar în ambele partide vom miza pe oaspeți. 


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Leeds United luptă pentru evitarea retrogradării

Deschidem biletul zilei cu meciul dintre Brentford și Leeds United, programat duminică, de la ora 18:00, ora României, în ultima etapă din Premier League. O confruntare care ar putea însemna salvarea oaspeților de la retrogradare. Brentford e pe locul 11 și nu are griji în ultima etapă. În schimb, Leeds United ocupă prima poziție retrogradabilă, la egalitate de puncte cu echipa de deasupra liniei, Burnley.

Aceasta joacă pe teren propriu cu Newcastle United, formație care tocmai a învins-o pe Arsenal cu 2-0 și a scos-o din Top 4. Leeds United nu câștigă de cinci etape, având trei eșecuri și două remize în acest interval, dar s-ar putea salva in extremis de la retrogradare. Pentru asta e nevoie ca Burnley să nu câștige cu Newcastle, iar Leeds să se impună la Londra. „2 solist” are cotă 2,76.

West Ham vrea în Top 6

Celălalt meci de pe biletul zilei este tot din Premier League și are miză în principal tot pentru oaspeți. Brighton primește duminică vizita celor de la West Ham United, formație care speră să termine pentru al doilea an la rând în Top 6. Momentan, „ciocănarii” sunt pe locul 6, la două lungimi de Manchester United, ocupanta locului 6, care duce în grupele Europa League.

West Ham are asigurată deja calificarea în Conference League, iar la confruntarea cu Brighton vine după două meciuri fără înfrângere. Gazdele au parcurs cel mai bun sezon din istoria clubului și au șanse să se claseze în Top 10 la capătul acestui sezon. Brighton e pe locul 10, iar două puncte în urma sa se află Brentford, care are meci acasă cu Leeds, echipă care luptă în ultima etapă pentru evitarea retrogradării. West Ham a bifat opt victorii externe în acest sezon, iar duminică o poate obține pe cea de-a noua. „2 solist” are cotă 2,88.

Biletul zilei (22.05.2022)

Biletul zilei (22.05.2022)

Agenții autorizate