Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (22.07.2022). Echipele marchează, pariorii încasează

Primele două meciuri ale etapei a doua din 2.Bundesliga alcătuiesc biletul zilei de 22 iulie propus de Betmag. Ambele meciuri sunt programate de la ora 19:30, ora României.

1.53, cotă pentru GG în Darmstadt – Sandhausen

Unul dintre meciuri este Darmstadt – Sandhausen. Echipa gazdă a debutat în noul sezon cu o înfrângere la Regensburg, scor 0-2. De partea cealaltă, Sandhausen a învins-o cu 2-1 pe Arminia Bielefeld, echipă retrogradată din Bundesliga. În sezonul precedent, Darmstadt a terminat pe locul 4, fiind la un pas de a merge la barajul de promovare în Bundesliga. A avut același număr de puncte ca Hamburger SV, dar golaverajul mai bun al acestora i-a ajutat să se claseze pe locul al treilea și să dispute barajul cu Hertha. În schimb, Sandhausen a încheiat sezonul pe locul 14, destul de aproape de zona retrogradării. Ultimele patru directe dintre Darmstadt și Sandhausen au fost toate GG, pariul pe care mergem și în confruntarea de vineri seara. „Ambele marchează” are cotă 1.53.

1.52, cotă pentru GG în Dusseldorf – Paderborn

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Fortuna Dusseldorf și Paderborn. Ambele echipe au început cu victorii noua ediție de campionat. Fortuna Dusseldorf a câștigat cu 2-1 la Magdeburg, în timp ce Paderborn făcut spectacol acasă și a surclasat-o pe Karlsruher, cu 5-0. În sezonul precedent, Paderborn a terminat pe locul 7, cu 51 de puncte, iar Fortuna Dusseldorf a fost pe locul 10, cu 44 de puncte. La fel ca în meciul anterior, și ultimele patru directe dintre Dusseldorf și Paderborn au fost GG. „Ambele marchează” are cotă 1.52.

Biletul zilei (22.07.2022)

Biletul zilei (22.07.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate