Urmareste-ne

Archive

BILETUL ZILEI (22.09.2021): Sparge gheața Juventus, cât să mai sufere după Ronaldo?! Jucăm prudent, dar sigur.

Avem în fața noastră o zi plină de meciuri, chiar dacă este mijlocul săptămânii. Ies în evidență partidele din Ligue1, La Liga și Serie A.

Lens – Strasbourg. Se anunță un joc echilibrat cu două echipe care au strâns puncte în acest început de sezon și au marcat chiar peste medie. Lens a înscris în fiecare joc din primele 6 etape, iar Strasbourg a terminat fără gol înscris doar jocul de debut al Ligue 1. Cota de 1.78 la Ambele marchează este extrem de atractivă și merită încercată. Să nu ne surprindă dacă iese chiar din prima repriză.

Spezia – Juventus. Torinezii sunt pe loc retrogadabil după patru etape. Este timpul ca “Bătrâna Doamnă” să își intre în ritm. Au nevoie de o victorie, legată de un joc consistent. Mizăm pe Juventus că va marca în meci peste 1.5 goluri, cotă 1,37. Spezia a primit 10 goluri în primele patru runde.

Montpellier-Bordeaux avem peste 1.5 goluri în tot meciul. O informație interesantă: în cele 6 partide ale lui Bordeaux de până acum s-au marcat 20 de goluri. Închidem biletul cu un Real Madrid, varianta „diesel”. Etapa trecută a învins Valencia în ultimele 10 minute, iar în această seară alegem opțiunea de gol marcat în a doua repriză de către gazde. Cotă totală a celor patru selecții este de 3.87. Alegeți cu atenție, calculat și nu este necesar să jucați biletul fix în acest mod. Vă puteți inspira, important este ca la final să iasă cu zâmbete.

 

Agenții autorizate