Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei 22 iunie 2020. Ne dublăm banii cu o super cotă

Biletul Zilei 22 iunie 2020. Ne dublăm banii cu o super cotă de la meciul Manchester City – Burnley. Gazdele suntmari favorite și în mod normal ar trebui să se impună fără prea mari probleme. 

Biletul Zilei 22 iunie 2020

  • Manchester City nu a avut un sezon așa cum și-ar fi dorit și a pierdut titlu în favorea celor de la Liverpool. Echipa lui Guardiola joacă din orgoliu și acest aspect s-a văzut cel mai bine la parida cu Arsenal, când s-a impus cu un sec 3-0.

Ne dublăm banii cu o super cotă

  • De partea cealaltă, Burnley nu are nicio emoție în privința retrogradării, dacă va evolua la fel ca până acum, și se află la mijlocul clasamentului. Diferența până la zona roșie este de 12 puncte.
  • Ne așteptăm ca oaspeții să nu reușească mare lucru astăzi, drept pentru care vă propunem un combo: City câștigă și are cele mai multe cornere, în timp ce Burnley are cele mai multe cartonașe. Cota pentru un astfel de pariu este 2,48.

Cum iei BONUSUL de 300 RON de la Unibet

Unibet oferă un BONUS de Bun Venit 100% de până la 300 RON la Pariurile Sportive. Înregistrează-te ACUM la Unibet și poți începe să pariezi în câteva minute! Ai bonus la depunere de 100% până la 300 RON, ai acces la Unibet TV și poți profita de cele mai atractive cote și oferte de pariuri live din România! Alătură-te și tu celor peste 15 milioane de clienți chiar astăzi!

+ posts

Promotii