Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 22 octombrie. Cote mari din Champions League

real madrid

Florin Andone a debutat perfect la Galata, două goluri și astfel și-a ajutat echipa să obțină o victorie importantă. Real Madrid este o echipă aflată în suferință, însă are mare nevoie de cele 3 puncte puse în joc. La cu joacă cei de la PSG, belgienii nu au vreo șansă în meciul direct.

Biletul Zilei, 22 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Bayern este o echipă a contrastelor, poate câștiga la Londra cu 7-2, după un meci entuziasmant, dar după aceea se poate încurca de două ori în Bundesliga. Cele două echipe ce au reușit acest lucru sunt Hoffe și Augsburg, două nume ce nu ne impresionează. Deplasarea de azi, de la Oly este una extrem de grea.
  • Oly este într-o formă de invidiat în campionat, dar în Champions a obținut un singur punct din două partide. Meciul din ultima etapă, cel de la Belgrad, a fost cel care a dat peste cap socotelile grecilor. Oly este obligată să scoată ceva din duelul cu Bayern, pentru a mai putea spera la o calificare în Europa League.

Biletul Zilei, 22 octombrie

  • PSG a impresionat cu Reala Madrid în prima etapă, francezii s-au impus cu 3-0 și toată lumea a vorbit mult timp despre acel succes. Parizienii ne arată o formă bună și în Ligue 1, echipa domină de o manieră clară competiția internă, chiar dacă nu se poate baza pe Neymar și Mbappe.
  • Brugge a făcut două egaluri până acum, cel de la Madrid fiind și cel de referință, 2-2. Belgienii pot scoate ceva și din duelul cu PSG, dar au nevoie de ceva mai mult acum. Au nevoie de o determinare exemplară și de o detașare a francezilor. Brugge a marcat de șase ori în ultimele două meciuri de acasă.
  • Real Madrid are parte de un meci infernal, deplasarea de la Galata vine cum nu se poate mai rău pentru madrileni. Zidane nu reușește să strângă echipa în jurul său, pare că jucătorii nu respectă nicio indicație tactică a antrenorului și evoluează după cum îi taie capul pe teren. Galata are o șansă bună la victorie azi, mai ales că jucătorii se vor și mobiliza exemplar. Real are mare nevoie de victorie, orice alt rezultat nefiind indicat.

Biletul zilei din 22.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii