Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (22 octombrie): Ieri am încasat pe cupele europene! Dăm lovitura și azi cu cotă 34 din 7 meciuri?

Șumudică promite spectacol diseară, la debutul pe teren propriu!
Șumudică promite spectacol diseară, la debutul pe teren propriu!

Zi prolifică ieri pentru specialiștii Betmag.ro!

Am reușit să încasăm pe un bilet de cupe europene, pe care l-am postat atât pe pagina noastră de Facebook, cât și pe platforma SuperSocial de la SUPERBET.

Sperăm că l-ați jucat și voi și sperăm să dăm lovitura și azi. Am ales din evenimentele de azi 7 meciuri, pentru o cotă 33.

„Prăjitura” din Danemarca și pontul surpriză de la Șumi!

Începem cu campionatele de goluri de vineri, Bundesliga 2 și liga a doua austriacă. Padeborn – Hamburg este un GG de neratat. Ambele formații practică un joc ofensiv și se anunță un meci pe contre, de goluri și spectacol. Luăm și un 3+ din Austria 2, Amstetten – Austria Viena (Am.). Gazdele au o serie foarte bună de rezultate, mai ales pe teren propriu și ne așteptăm la un scor de hochei.

Nu putem rata pe bilet nici „prăjitura” din Danemarca, Velje – Nordsjalland, meci de ambele marchează, fără discuție!

Pontul zilei vine din Turcia. Șumudică is on fire again! A început cu dreptul la Malatyaspor, a reușit în două săptămâni să unească grupul pestriț găsit la grupearea din estul Turciei. Elevii lui Șumi, împinși de la spate de un public FANATIK, vor juca din primul minut pe atac, la victorie. Luăm că nu va pierde și în meci se vor marca peste două goluri, mai ales că Altay Izmir este o grupare care în deplasare nu refuză jocul și nu se baricadează în apărare.

Am bifat meciurile de goluri din Austria2, Germania 2 și Danemarca, nu putea să lipsească de pe bilet slăbiciunea noastră, Elveția 2. Aarau – Thun se anunță un meci spectaculos. Mizăm pe un 3+ lejer, la o cotă bunicică, 1.55.

Riscăm din nou cu Arsenal, dacă ne iese facem festival!

Trecem și la campionatele puternice. În deschiderea etapei din Olanda, Willem are meci ușor acasă cu Fortuna Sittard, o candidată certă la retrogradare. Gruparea din Tilburg trece printr-o perioadă fastă. Joacă foarte bine pe teren propriu, iar în ultima etapă a reușit un 2-2 acasă la Feyenoord, dar gazdele au alergat cu limba scoasă după egalare și au smuls un punct norocos. Willem marchează minim 2 goluri, la 1,85 cotă este alegerea ideală pentru acest meci.

Închidem biletul cu un meci de top 5 campionate. Arsenal – Aston Villa se anunță un duel spectaculos. Tunarii, inconstanți și nesiguri în apărare au un meci greu cu formația din Birmingham. Mizăm totuși pe forța de atac a gazdelor, care, l-a fel ca și în runda precedentă, 2-2 tot acasă cu Crystal Palace, pot marca și diseară de la două goluri în sus, pentru o cotă elegantă: 1.90!

Din 7 meciuri am făcut  cotă de 34, pe care mizat 45 de lei. Poți juca și tu biletul sau poți alege meciurile care îți plac. Nu uita de pagina noastră de facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici, acolo unde găsești toate biletele noastre, plus ultimele informații din top 5 campionate!

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare