Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 22 septembrie. Închidem săptămâna pe profit

Witsel. Borussia Dortmund
Witsel. Borussia Dortmund

După un meci infernal cu Barcelona, în Champions League, Dortmund se deplasează la Frankfurt. Gazdele nu sunt în cel mai bun moment, dar știu un lucru: „ori la bal, ori la spital”. Lazio se concentrează pe campionat, meciul de la Cluj a fost bifat, cel cu Parma trebuie câștigat.

Biletul Zilei, 22 septembrie. Spectacol în Moldova

  • Despre FC Botoșani doar cuvinte de laudă, are un joc plăcut ochiului, se văd anumite trasee de joc, fotbaliștii sunt lăsați să facă spectacol. Însă, FC Botoșani are și o mare problemă, nu adună puncte. Moldovenii au 6 egaluri la bilanțul de 9 etape disputate. Doar cei de la Sepsi le fac concurență moldovenilor la acest capitol.
  • Și despre Chindia se cam spun aceleași lucruri, cum că ar juca un super fotbal, însă problemele sunt tot aceleași. Nu adună puncte, oaspeții au strâns doar 6 din 27 posibile, un bilanț extrem de slab. În deplasările de până acum, Chindia a reușit doar două egaluri, iar acelea au fost extrem de greu obținute.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Lazio vrea o nouă victorie în Serie A

  • Frankfurt este departe de forma din sezonul trecut, vânzarea jucătorilor a afectat extrem de mult forma actuală a echipei. Frankfurt a primit gol în fiecare dintre ultimele trei etape, această problemă din apărare fiind extrem de vizibilă și în meciul de Europa League cu Arsenal. Tunarii s-au impus cu 3-0 la Frankfurt acasă.
  • Dortmund vine după un 0-0 cu Barcelona, un meci în care a fost dominată, dar în care și-a și asumat construcția ofensivă. Dortmund are deja o sincopă în campionat, 1-3 la Union Berlin, la forma pe care o arată Leipzig, Dortmund nu își mai permite alte rezultate slabe.
  • Lazio are un singur obiectiv, calificarea în grupele Champions League de la anul. Cum câștigarea Europa League pare o fantezie, Lazio se concentrează pe unul din cele 4 locuri accesibile din Serie A. Lazialii și-au asumat deplasarea la Cluj, să fim mai exacți înfrângerea de la Cluj, așa că Lazio o să aibă o altă față în meciul cu Parma.

Biletul zilei din 22.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare