Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (23.03.2022). Ne triplăm banii în campionatul Columbiei

Din prima ligă a Columbiei poate veni un binemeritat câștig la mijloc de săptămână. Am ales cele două meciuri care se dispută în noaptea de miercuri spre joi în Primera A, iar câștigul posibil este de aproape 300 de lei.

Aguilas – Pereira / Două echipe de valori apropiate

Aguilas și Pereira sunt vecine de clasament, gazdele – pe locul 16, cu 11 puncte, oaspeții – pe locul 15, cu 14 puncte. Aguilas și Pereira au remizat în patru din ultimele șase directe, iar în celelalte două, ambele pe terenul lui Aguilas, au fost victorii de fiecare parte. La ultima vizită aici, Pereira a plecat cu trei puncte, după victoria cu 1-0 de pe 7 septembrie 2021. Istoria s-ar putea repeta, mai ales că Aguilas a pierdut în patru din ultimele cinci etape de campionat. „X2” are cotă 1,58.

Independiente – Millonarios / Oaspeții, fără eșec afară

Tot în Columbia avem în noaptea de miercuri spre joi confruntarea dintre Independiente Medellin și Millonarios. Independiente a avut un parcurs perfect acasă, cinci victorii din cinci meciuri și golaveraj 12-1. Clar și-a dominat toți adversarii și ar fi fost mai sus de locul 6, pe care îl ocupă în prezent, dacă afară ar fi făcut mai multe puncte. Dar are un singur succes din șase partide.

În schimb, Millonarios n-a pierdut niciun meci afară. E singura din campionat care se poate mândri cu așa ceva. Cu alte patru victorii și o înfrângere pe teren propriu, Millonarios conduce prima ligă din Columbia. Directele sunt destul de echilibrate și de sărace în goluri, mai ales la Independiente, niciunul din ultimele 12 netrecând de trei reușite pe tabelă. La cum au arătat cele două echipe până acum, Independiente cu un gol primit acasă și cu Millonarios cu unul primit în deplasare, și ținând cont de numărul mic de goluri din directe, putem să ne așteptăm din nou la un meci destul de închis. „Sub 3,5 goluri și sub 9,5 cornere” are cotă 1,88.

Biletul zilei (23.03.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate