Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (23.05.2022). Ne triplăm banii la început de săptămână

FC Voluntari țintește locul 4 la finalul acestui sezon din Liga 1, poziție care îi stă la îndemână, întrucât joacă pe terenul unei echipe care a pierdut pe bandă rulantă în ultima vreme și nu a marcat deloc. Suntem cu ochii și pe barajul pentru Bundesliga, unde Hamburg a luat o opțiune serioasă după victoria din tur în fața Herthei Berlin. Două meciuri pe biletul zilei propus de Betmag, pentru un câștig posibil de 306 lei.

FC Voluntari țintește locul 4 în play-off

Meciul FC Argeș – FC Voluntari, programat luni, de la ora 20:30, încheie actuala ediție a Ligii 1. Confruntarea de la Pitești are miză pentru ilfoveni. FC Voluntari țintește ocuparea locului 4 la finalul acestui sezon, care aduce mai mulți bani din drepturile tv. Momentan, FC Voluntari ocupă locul 4, la egalitate de puncte cu Farul, iar dacă egalitatea se va păstra și după ultima rundă, ilfovenii ar fi dezavantajați față de dobrogeni, deoarece au beneficiat de rotunjirea punctajului la intrarea în play-off.

De la promovarea echipei piteștene în 2020, au fost opt directe între FC Argeș și FC Voluntari (șase în Liga 1 și două în Cupă). În Liga 1, argeșenii au cinci victorii și un egal (0-0), în timp ce ilfovenii s-au impus în semifinalele Cupei, 2-0 și 1-0. De altfel, cu excepția primului joc, 2-1 pentru FC Argeș, toate celelalte șapte directe au fost de „nu marchează ambele”, exact tipul de pariu pe care vom miza. FC Argeș a pierdut ultimele șase meciuri oficiale, fără să înscrie. „Nu marchează ambele” are cotă 1,72.

Mizăm pe GG în barajul pentru Bundesliga

Celălalt meci de pe biletul zilei este Hamburg – Hertha Berlin, returul barajului pentru Bundesliga. În tur, Hamburg a câștigat cu 1-0 și a luat o opțiune serioasă pentru revenirea în Bundesliga, cu victoria în deplasare. Hamburg e în formă, a câștigat ultimele cinci meciuri oficiale.

De partea cealaltă, Hertha nu e în cea mai bună formă. Nu mai câștigă de patru partide, iar ultimele trei au fost înfrângeri, inclusiv cea din tur. Dacă vrea să rămână în Bundesliga, Hertha nu are decât varianta victoriei, deci trebuie să marcheze. E greu de crezut că va scăpa fără gol primit, însă, la ce formă a arătat Hamburg. GG-ul are cotă 1,78.

Biletul zilei (23.05.2022)

Biletul zilei (23.05.2022)

Joacă BILETUL ZILEI la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Agenții autorizate