Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (23.06.2022). Golurile îți aduc profit

Al Hilal vine tare din urmă

Ne îndreptăm atenția spre campionatul Arabiei Saudite, de unde am ales două meciuri pentru biletul zilei propus de Betmag. Două meciuri în care vor fi angrenate primele două clasate, Al Ittihad și Al Hilal, aflate la egalitate de puncte și care evoluează în deplasare în etapa a 29-a. 

Al Hilal e pe val

Deschidem biletul zilei cu meciul Al Fateh – Al Hilal, cu oaspeții pe locul secund în campionat, la egalitate de puncte cu liderul Al Ittihad. E echipa pe val, care vine tare din spate. Cele patru victorii consecutive i-au permis să o prindă pe Al Ittihad la puncte, după ce aceasta s-a împiedicat în precedentele trei runde. Meciul cheie a fost chiar duelul direct dintre cele două, câștigat de Al Hilal pe terenul rivalei cu 3-1. De altfel, Al Hilal are cea mai bună linie de clasament în deplasare, cu doar o înfrângere, opt succese și cinci remize. Recent a câștigat cu 4-2 la Damac (locul 5). Marchează mult, dar ia gol relativ ușor. Ultimele trei directe la Fateh acasă au fost foarte spectaculoase: 3-2, 3-3 și 5-2 pentru oaspeți. Fateh, ocupanta locului 6, nu strălucește pe teren propriu. Cu 18 puncte în 14 meciuri acasă, e pe locul 13 în clasamentul pe teren propriu. Anticipăm un cu goluri multe și de ambele părți. „Ambele marchează și peste 2,5 goluri” are cotă 1.81.

Presiune pe liderul Al Ittihad

Celălalt meci de pe biletul zilei este cel dintre Al Ettifaq și Al Ittihad. Liderul Al Ittihad a dominat competiția vreme îndelungată, dar în ultimele trei runde și-a văzut munca spulberată. După o remiză cu Fateh (adversara lui Al Hilal), scor 4-4, au venit două înfrângeri dureroase: 1-3 cu Al Hilal acasă și 0-1 la Al Taee, ocupanta locului 8. Astfel, tot avansul din clasament a dispărut. În etapa a 29-a, penultima din acest sezon, are meci greu la Ettifaq, echipă amenințată cu retrogradarea. Gazdele sunt pe 12, la un singur punct peste zona roșie, astfel că au nevoie de puncte. N-ar fi prima dată când o bate pe Ittihad, a făcut-o în două din ultimele trei directe. În turul campionatului, a pierdut greu, 2-3, după ce a condus cu 2-0 la pauză. Ambele formații au pentru ce să tragă și se întrevede un meci cu goluri multe. „Ambele marchează” are cotă 1.73.

Biletul zilei (23.06.2022)

Biletul zilei (23.06.2022)

Pariază COTA BOMBĂ la CASA PARIURILOR. Ai 600 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la CASA PARIURILOR, casa de pariuri cu peste 750 de agenții în România. Dacă ești client nou, primești un BONUS DE BUN VENIT de 600 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, CASA PARIURILOR are o aplicație de ultimă generație pentru dispozitivele mobile, iar retragerea câștigurilor se poate face în aceeași zi!

Agenții autorizate