Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (23.07.2022). Două meciuri pentru 542 de lei

Manchester City e foarte aproape de cucerirea unui nou titlu în Premier League: al patrulea din ultimii cinci ani!
Manchester City țintește un nou titlu în Premier League

Pentru biletul zilei de sâmbătă, 23.07.2022, am selectat două partide. Cu o cotă totală de 2.71, pariorii pot profita din punct de vedere financiar, în weekend. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, pronosticurile selectate.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Miza pe Sao Paulo!

Sao Paulo este în formă bună, iar cu Goias va forța al 6-lea meci fără înfrângere în Serie A – Brazilia. Gazdele sunt pe locul 10, cu doar șase puncte în spatele TOP 4, în timp ce oaspeții, nou-promovați, ocupă poziția a 14-a. Mizăm pe o victorie a echipei lui Rogerio Ceni, de departe echipa mai valoroasă. „Sao Paulo câștigă” are cotă 1.48.

Spectacol în City – Bayern

Pep Guardiola înfruntă cu Manchester City pe Bayern Munchen, echipă unde ibericul a obținut, în trecut, performanțe remarcabile. Partida este de verificare, însă orgoliile sunt mari. Ambele echipe sunt adepetele jocului ofensiv, motiv suficient să ne așteptăm la o partidă de calitate, cu multe faze de poartă. Fanii „cetățenilor” așteaptă cu sufletul la gură să-l vadă la lucru pe Erling Haaland, un fotbalist care, de regulă, rupe plasele porților adverse. „Peste 3.5 goluri în meci” are cotă 1.83.

Agenții autorizate