Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (23.07.2023). Câștigăm 294 de lei cu două ponturi

Sursa foto: sporten.com

Biletul zilei de azi (23.07.2023) combină două pronosticuri din Eliteserien – Norvegia. Betmag vă prezintă, în rândurile următoare, partidele selectate și cu care credem că pariorii pot da lovitura în weekend. Spor la bani!


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Toți banii pe oaspeți!

Bodo/Glimt are ca obiectiv să-și extindă avantajul în fruntea clasamentului atunci când se va deplasa pe Release Arena pentru a înfrunta Sandefjord, duminică seara. Gazdele nu se descurcă atât de bine pe măsură ce ne apropiem de jumătatea sezonului. În prezent ocupă locul 15, după ce au adunat doar 10 puncte din primele 13 meciuri. De partea cealaltă, oaspeții sunt lideri în Eliteserien, cu 38 de puncte și intră în meci după două victorii la rând. În schimb, gazdele vor aborda partida după trei înfrângeri în cele mai recente patru dispute în campionat. Ținând cont de aceste statistici, Bodo/Glimt nu ar trebui să aibă probleme cu Sandefjord. Bodo/Glimt conduce la pauză și câștigă la final” are cotă 1.79.

Goluri în Tromso IL – SK Brann

Tromso IL și SK Brann promit un meci spectaculos. Echipele sunt la egalitate de puncte, dar despărțite de golaveraj. Gazdele sunt pe locul 4, în timp ce oaspeții pe locul 3. Ambele vor forța victoria. Pe teren propriu, nu putem spune că Tromso IL a impresionat. De-a lungul sezonului, a înregistrat trei victorii, două rezultate de egalitate și două înfrângeri, golaveraj 8-7. De partea cealaltă, SK Brann, în deplasare, a obținut două succese, o remiză și patru eșecuri. În etapa trecută, SK Brann a învins, pe teren propriu, pe Strömsgodset, scor 1-0, în timp ce Tromso IL a pierdut, în deplasare, scor 1-2, cu Rosenborg. SK Brann nu a impresionat în partidele din deplasare, dar credem că va obține măcar o remiză cu Tromso IL. Ambele marchează” are cotă 1.64.

Biletul zilei (23.07.2023)

Biletul zilei (23.07.2023)

Joacă responsabil!

Agenții autorizate