Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 23 noiembrie. „Cormoranii” sunt pe drumul cel bun

Liverpool
Liverpool

Liverpool are parte de o deplasare complicată, dar nu și infernală. Palace are capacitatea de a juca un fotbal bun, însă ne-a demonstrat că nu are capacitatea de a rezista fizic împotriva echipelor mari. Milan are probleme de câțiva ani, dar Napoli a reușit să cadă din toate punctele de vedere în doar câteva săptămâni.

Biletul Zilei, 23 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Poli Iași a cam pierdut trna echipelor ce se bat pentru play-off. Moldovenii și-au dat singuri cu stângul în dreptul, după ce rezultatele din ultima vreme au fost dezastruoase. Iași a condus de foarte multe ori în meciurile pe care le-a disputat, dar a reușit să piardă acele partide din cauza unor greșeli individuale. Voluntariul este într-o situație dramatică. Poate că pauza aceasta a redresat situația un pic, dar lipsa de valoare din sânul echipei ilfovene o să ne aducă cu picioarele pe pământ și pe noi, dar și pe ilfoveni.

Biletul Zilei, 23 noiembrie

  • Milan are trei înfrângeri în ultimele patru etape, două sunt în ultimele două, iar la total, Milan are 7 înfrângeri în acest sezon de Serie A. „Diavolii” nu se regăsesc de câțiva ani buni, această formă este doar o consecință a lucrurilor prost făcute în fiecare pauză competițională. Dacă Milan nu trece prin momente bune, la Napoli este război civil. Acesta a fost început de patron, după care jucătorii l-au inflamat, iar suporterii l-au dus la un alt nivel. Meciul o să fie unul cu mult nerv.
  • Liverpool este una dintre cele mai bune echipe din Europa, „cormoranii” sunt într-o formă de moment excelentă, dar acest deziderat de a câștiga titlul în Anglia le-a dat aripi. Totul este perfect pentru echipa lui Klopp, poate că o ușoară remediere a lucrurilor din apărare nu ar strica. Palace are și ea ceva șanse în acest meci pentru că joacă acasă, în rest nu.

Biletul zilei din 23.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare