Urmareste-ne

Ponturi Alte Ligi

Biletul zilei (23 octombrie)! Cum încasam 1800 de lei dintr-un bilet cu cotă 41!

Wilfried Zaha
Wilfried Zaha (Crystal Palace)

Weekend-ul acesta, oferta de pariere este extrem de consistentă. Calendarul încărcat și tragerile la sorți au împărțit disputele pe două zile. Azi lipsesc derby-urile, dar sunt multe meciuri de bifat pe bilet, mâine avem numai dueluri unu și unu: Manchester United – Liverpool, Barcelona – Real Madrid, Inter – Juventus, Roma – Napoli, Marseille – PSG și Ajax – PSV!

Avem 8 recomandări interesante, pentru un bilet principal al zilei, dar avem și alte bilete interesante pe care le puteți găsi pe pagina noastră de facebook, Betmag – pariuri pentru fanatici!

Pontul surpriză: GG-ul de cotă 1,85 din Premier League!

Începem cu meciurile din Premier League și mizăm pe o demonstrație de forță a lui City la Brighton. Gazdele au un început foarte bun de campionat, se închid bine pe teren propriu, dar cavaleria ușoară a lui Guardiola are antidotul necesar să marcheze relativ repede un gol. Apoi, meciul cu siguranță se va deschide, astfel că mizăm pe cel puțin două goluri înscrise de gruparea din Manchester.

Un alt joc interesant este cel de la Londra. Crystal Palace a fost la un pas să dea lovitura acasă la Arsenal. Gazdele au și azi prima șansă, dar Newcastle, care a scăpat între timp de Steve Bruce va veni pe să atace. Joelington, Saint- Maximin, Willock, Almiron și Calum Wilson sunt tot atîtea opțiuni de a marca, iar un GG, la cotă 1.85, pare un pariu mai mult decît rezonabil.

În Germania, mizăm pe granzi. Bayern – Hoffenheim e meci de goluri multe. Noi am împărțit reușitele, minim una în prima repriză, și minim două în a doua, pentru o cotă elegantă, 1,57.

Deși nu va beneficia de aportul lui Haaland, Borussia cu cvartetul Reus – Brandt – Hazard – Malen are prima șansă în fața codașei Arminia.

Meciurile de goluri din campionatele noastre favorite!

Închidem top 5 campionate cu duelul de seară din Ligue 1. După un 0-0 promițător cu Sevilla în Liga Campionilor, Les Dogues au victoria la îndemână cu modesta Brest. Dacă i-a bătut la ultimul joc pe teren propriu pe Marseille cu 2-0, probabil că în fața grupării din nordul Franței echipa lui Galtier n-ar trebui să aibă nicio emoție.

Ca de obicei, completăm biletul cu partide din campionatele de goluri pe care nu le ocolim niciodată. În Elveția, Young Boys Berna va face din nou scor cu Lausanne, Utrecht – Heerenveen miroase de la o poștă a 3+, iar GG-ul la derby-ul de mijlocul clasamentului din Belgia 2 nu poate fi ratat pentru o cotă corectă, 1,5o.

Din 8 meciuri am făcut o cotă de 40, pe care am plasat-o deja la SUPERBET! Poți juca și tu biletul sau te poți inspira din el, alegând partidele care îți plac.

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Bilete câștigătoare