Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 23 octombrie. Ianis trage după „cormorani”

Genk s-a pregătit intens de vizita celor de la Liverpool, „cormoranii” se concentrează mai mult pe partidele de campionat, dar dacă se poate ceva și în Champions, să fie primit. Inter și Dortmund este un cap de afiș impresionant, cele două mari cluburi ale continentului nostru, au împreună multe trofee câștigate. Leipzig are parte de un test greu cu Zenit.

Biletul Zilei, 23 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Ianis Hagi a început să joace din ce în ce mai des la Genk, toate bune și frumoase până aici, dar Ianis trebuie să înceapă să fie și decisiv pentru echipa sa. Una dintre șanse o are în această seară, dacă Ianis dă vreo două goluri și o pasă de gol, atunci o să atragă privirile marilor cluburi din vest. Totul depinde doar de el.
  • Liverpool vine după primul eșec din campionat, 1-1 la United. Chiar dacă meciul s-a terminat nedecis, Liverpool trebuia să profite de forma în care se află marea sa rivală. Premier League este și o să rămână desideratul principal al lui Liverpool, indiferent de ceea ce o să se întâmple în Champions. Genk are o șansă, nu este mare , dar există.

Biletul Zilei, 23 octombrie

  • Dortmund, Inter, Barcelona, trei echipe ce sunt în aceeași grupă de Champions. Un pic cam trist și pentru noi, pentru că pe una dintre ele o să o pierdem la finele meciurilor din grupă. Inter a obținut un singur punct până acum, acesta a fost reușit în cel mai slab meci făcut, cel cu Slavia de acasă. În meciul de pe Camp Nou, Inter a jucat fotbal, dar a pierdut ca întotdeauna.
  • Dortumnd are 4 puncte la bilanț, golaverajul este și el unul ok: 2-0. După ce a avut deja un meci împotriva Barcelonei. Nemții au mari probleme sezonul acesta, chiar dacă și-au păstrat marea majoritate a jucătorilor din sezonul trecut, fotbalul prestat nu este unul de calitate.
  • Leipzig este o echipă decentă, dar care are momente când joacă un fotbal ofensiv total. Duelul cu Zenit are darul de a ne arăta și nivelul la care este Leipzig. Rușii au un fotbal foarte bun, contrar opiniei despre fotbalul din această parte de lume, meciul o să fie unul foarte echilibrat.

Biletul zilei din 23.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii