Urmareste-ne

Biletul zilei

Biletul zilei (23 septembrie): cotă 25 cu un pont-surpriză din Turcia, plus goluri multe în derby-ul de la Bruxelles!

După două zile de foc, cu jocuri multe și posibilități de pariere multiplă, astăzi avem un program ceva mai lejer. Sunt meciuri destule, dar ușor imprevizibile, așa că, vom miza mai mult pe goluri și semne duble.

Roma se pregătește de derby della Capitale, cu Udinese se anunță ofensivă totală!

Începem biletul cu două meciuri din Serie A. Roma a avut un start lansat de sezon, venirea lui Mourinho aducând acea atmosferă de echipă mare, care lipsește la gruparea Eternă după retragerea lui Francesco Totti. Mai cu o inspirație individuală, mai cu improvizație a lui Jose, jocul și rezultatele dădeau speranțe fanilor înfocați ai Romei.

A venit însă deplasarea de la Verona, cu gazdele în foame mare de puncte și cu un nou antrenor pe bancă, și trupa lui Mou a dezamăgit crunt. Să fie vorba de oboseală, de ritmul susținut din ultima perioadă, cert este că „giallo-rossi” n-au timp de prea multe lamentări. Se simte deja o ușoară presiune, fanii au luat cu asalt stadionul Olimpico la fiecare meci de acasă, însetați de victorii, iar Roma nu are voie să greșească din nou. E drept, adversarul este unul în criză, mai ales după corecția primită etapa trecută de la Napoli.

Ne așteptăm așadar la cel puțin două goluri pentru gazde, pentru o cotă de 1.5.

Napoli vizează a 5 a victorie din 5!

Că tot vorbeam de Napoli, trupa lui Luciano Spaletti trece printr-o perioadă de vis. Are 4 victorii din 4 și dacă va învinge diseară, va trece peste Inter, care a jucat deja și a bătut la Fiorentina, dar are doar 13 puncte. E drept, pe Napoli o așteaptă un adversar greu de citit, mai ales când evoluează pe teren propriu. Sampdoria a fost de fapt și echipa care a stricat începutul perfect al Interului, reușind un 2-2 pe Luigi Ferraris.

Vom merge și noi pe un pronostic asemănător, x2și 2+, mizând pe pofta de joc  a napoletanilor dar și pe agresivitatea în sens pozitiv arătată în acest start de sezon de băieții lui Roberto D’Aversa.

Ce riscăm la Cadiz – Barcelona?

Ne luăm inima-n dinți și punem pe bilet și Barcelona! Chiar dacă a pierdut două puncte acasă cu Granada, catalanii și-au arătat limitele valorice, dar și faptul că nu le lipsește dorința și orgoliul. Catalanii au luptat pentru un egal chinuit până în ultimul minut, semn că ceva speranțe ar putea apărea în viitor. Nu putem risca să mergem pe victoria Barcelonei, dar un 3+ pare perfect realizabil, mai ales că, oponenta de azi, Cadiz, e o echipă de atac, care vine după un succes frumos la Vigo, 2-1 cu Celta.

Pontul zilei vine din Turcia!

E derby și în Belgia, unde  sperăm ca trupa nebună a lui Anderlecht să fie în ziua ei de formă maximă, așa cum s-a întâmplat în urmă cu două etape, la acel 7-2 cu Mechelen. E drept, la Bruxelles vine Gent o echipă de cupe europene, iar acest lucru ne face să credem că va fi un meci echilibrat, dar un 3+ pare perfect realizabil.

Tot un meci de 3+ se anunță și în Elveția, acolo unde Sion și Lucerna nu se încurcă în mari scheme tactice și sunt preocupate mai mult să înscrie, decât să nu primească.

Selecția noastră se închide cu două meciuri din Turcia. Deși nu este într-o formă deosebită, Fener are atuurile necesare să câștige acasă cu nou-promovata Giresunspor, în timp ce Alanyaspor trece printr-o perioadă bună de joc și are șanse mari să nu piardă pe teren propriu, într-un meci de minim două goluri contra lui Kasimpașa (1x și 2+, cotă 1,60).

Pariază COTA BOMBĂ la SUPERBET. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la SUPERBET, casa de pariuri cu cele mai multe agenții din România. Dacă ești client nou, primești automat bonusul de 500 RON la primele trei depuneri pentru a te juca exclusiv ONLINE. În plus, Superbet are una din cele mai ușoare aplicații, care merge brici de pe orice dispozitiv și cu orice conexiune la internet!

Din 7 meciuri, am legat o cotă frumoasă, 25, pe care am plasat-o deja la Superbet. Drept dovadă, ai mai jos codul biletului!

 

Codul biletului jucat la SUPERBET!

Codul biletului jucat la SUPERBET!

 

 

Agenții autorizate