Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 23 septembrie. Dubla câștigătoare de azi

wolfsburg

Viitorul trebuie să dubleze victoria de săptămâna trecută, altfel degeaba a fost obținută. Wolfsburg este neînvinsă până în acest moment, meciul cu Hoffe este unul destul de lejer. Oaspeții și-au pierdut din strălucirea pe care o aveau în anii trecuți. Echipele gazdă sunt cele care ne aduc profitul.

Biletul Zilei, 23 septembrie. Viitorul vrea în Play-off, la fel și Poli Iași

  • După victoria din meciul cu Gaz Metan, Hagi speră la încă 3 puncte cu Poli Iași. Meciul pare destul de lejer, ieșenii pierzând puțin din turația avută în start de sezon. Viitorul are o singură înfrângere la activ, cea cu FCSB, una destul de discutată. Constănțenii au cel de-al doilea atac din țară, cu 23 de goluri marcate.
  • Gabi Iancu și-a regăsit pofta de gol, acesta este liderul golgeterilor din Liga 1, după ce a reușit 7 goluri. Este de așteptat și revenirea lui Eric, om ce a dispărut la un moment dat, pentru că așa a vrut Hagi. Viitorul este cea mai bună echipă de propriul teren din Liga 1, trei dintre cele patru victorii obținute acasă s-au întâmplat la handicap.

Oferta senzațională la Chelsea – Liverpool. Primești 50 RON pariu gratuit pentru fiecare gol!

Wolfsburg trebuie să obțină cele 3 puncte

  • Ieșenii au intrat într-un con de umbră, Poli nu bate pe nimeni de trei etape, iar în acest timp a primit 5 goluri. Per total, nu este nimic pierdut, Poli Iași are un golaveraj pozitiv de 12-7, doar că Teja trebuie să regleze aceste mici defecțiuni din mers. Chiar și cu aceste sincope, ieșenii au pierdut un singur meci în campionat, așadar un bilanț destul de ok.
  • Wolfsburg este una dintre cele trei echipe neînvinse, problema gazdelor de azi este că au remizat în ultimele două etape. Dacă ne uităm pe programul avut, vedem că Wolfsburg nu a întâlnit vreun nume important de Bundesliga, dar a evoluat cu echipe aflate în formă bună.
  • Hoffe se zbate în partea secundă a clasamentului din Bundesliga, oaspeții au pierdut prima și ultima etapă disputată, iar problema cea mai mare este că nu înscriu goluri. Hoffe nu poate produce vreo surpriză la acest meci, Wolfsburg este o echipă de propriul teren, dar vine după un meci de Europa League, din fericire jucat tot acasă.

Biletul zilei din 23.09.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare