Urmareste-ne

PRELIMINARII CM 2022

Biletul zilei (24.03.2022). Dai lovitura cu portughezii și galezii!

Portugalia, favorită cu Turcia

Pentru biletul zilei din 24 martie, am selectat două partide din semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022. Cu o cotă totală de 2.42, pariorii pot da lovitura din punct de vedere financiar, înainte de weekend. Betmag vă prezintă, în continuare, ponturile.


Casa de Pariuri eFortuna vine în sprijinul pariorilor cu un super BONUS de 500 de LEI disponibil la prima DEPUNERE: Deschide AICI un CONT și încasează instant 500 de LEI de care te poți bucura imediat!

Portugalia, favorită cu Macedonia de Nord

Portugalia a terminat pe locul 2 în grupa preliminară, după Serbia. Pentru a ajunge în finala play-off-ului, selecționata lui Fernando Santos trebuie să depășească Turcia, pe teren propriu. Lusitanii au prima șansă la calificare, având în lot jucători de super clasă, cu Cristiano Ronaldo în frunte. Dacă va trece de Turcia, Portugalia va întâlni în meciul decisiv învingătoarea dintre Italia și Macedonia de Nord.

După ce a fost umilită de Olanda, 1-6, Turcia a câștigat ultimele trei meciuri din grupa preliminară și a ajuns, astfel, în semifinalele play-off-ului. Selecționata lui Stefan Kuntz a învins, însă, adversari fără mari pretenții, precum Letonia, Gibraltar și Muntenegru. Turcia nu a s-a mai calificat la un turneu final de Cupă Mondială din 2002, când a cucerit medaliile de bronz. În grupa preliminară, doar Gibraltar (43) a primit mai multe goluri decât Turcia (16). Portugalia a câștigat trei din ultimele patru partide directe cu Turcia. Mizăm pe formația lui Fernando Santos și pe goluri. “Portugalia câștigă și peste 1.5 goluri în meci” are cotă 1.66.

Țara Galilor nu pierde cu Austria

Țara Galilor s-a clasat pe locul 2 în grupa preliminară, după Belgia. Evoluția din Liga Națiunilor îi garantase, deja, un loc în play-off, dar victoria cu Cehia i-a asigurat avantajul de a juca pe teren propriu în semifinale. Țara Galilor are șapte meciuri la rând fără înfrângere, perioadă în care a adunat trei victorii și patru remize. Prezența pe teren a lui Gareth Bale este incertă, însă atacantul face parte din lot.

Austria a terminat pe locul 4 grupa preliminară, în spatele Danemarcei, Scoției și Israelului, reușind calificarea în semifinalele play-off-ului pentru Cupa Mondială Qatar 2022 datorită performanțelor în Liga Națiunilor. Selecționata lui Franco Foda a încheiat campania de calificare cu victorii pe teren propriu în fața Israelului și Moldovei. Marko Arnautovic reprezintă principalul pericol pentru defensiva Țării Galilor. Anticipăm un joc strâns, nu excludem nici prelungirile. Totuși, credem că gazdele vor avansa în finala play-off-ului. “Țara Galilor câștigă sau face egal” are cotă 1.46.

Agenții autorizate