Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 24 noiembrie. Roma ne aduce profitul

Suporteri AS Roma
Suporteri AS Roma

Romanii au pierdut în ultima etapă de Serie A, 0-2 la Parma, însă acest meci a fost până în pauza competițională. Romanii întâlnesc ultima clasată, iar aceasta este într-o derivă totală. United se deplasează pe terenul uneia dintre surprizele Premier League. Celta Vigo a strâns rândurile, trebuie să vedem și rezultatele ce vor urma.

Biletul Zilei, 24 noiembrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Roma are și ceva probleme de lot, dar acestea nu sunt esențiale în evoluția echipei gazdă. Faptul că Roma folosește foarte mulți tineri, este o explicație a rezultatelor obținute de echipa capitolină. Meciul cu Brescia are darul de a aduce ceva liniște la echipa romană, gazdele nu au voie să facă vreun pas greșit în meciul de azi, plus că noi ne așteptăm la o victorie obținută la handicap. Brescia a pierdut controlul lucrurilor, poate că după pauza de sărbători oaspeții vor schimba ceva, dar până atunci au de îndurat multe lucruri.

Biletul Zilei, 24 noiembrie

  • United se chinuie pe la jumătatea clasamentului, dar face acest lucru de câțiva ani buni. Și acest sezon este unul de tranziție, United nu are de ce să spere la vreun loc de Champions, sunt echipe ce au loturi mult mai bune decât oaspeții de azi. Meciul cu Sheffield o să fie unul infernal. Gazdele se bazează foarte mult pe jocul colectiv, nu sunt o echipă de propriul teren neapărat, dar o să-i pună multe probleme lui United azi.
  • Celta Vigo s-a bucurat foarte mult de acestă pauză competițională. Oaspeții vin după 5 înfrângeri consecutive, iar acest lucru a demoralizat complet lotul de jucători. Poate că s-a schimbat ceva în acest sens, iar acest lucru o să-l vedem în meciul cu Villarreal. Nici „submarinul galben” nu trece prin cele mai bune momente, dar în meciurile de acasă încă nu a cunoscut înfrângerea.

Biletul zilei din 24.11.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

Bilete câștigătoare