Urmareste-ne

Archive

Biletul Zilei, 24 octombrie. Cote mari din Europa League

Grup jucători Sevilla

Sevilla are un meci lejer pe propriul teren, cu mai vechea noastră cunoștință Dudelange. PSV se înfruntă cu LASK Linz, austriecii formează un grup foarte puternic, așa că PSV trebuie să fie foarte atentă. Frankfurt are duel decisiv cu Standard, ambele se află la egalitate de puncte.

Biletul Zilei, 24 octombrie

SuperOFERTĂ la FCSB – Dinamo. Încasezi 50 de lei pentru fiecare gol. Iată ce trebuie să faci!

  • Sevilla își domină grupa din care face parte, nu este o dominare colosală, dar faptul că nu a primit gol în două partide, ne arată ce forță au andaluzii. Grupa este una mult sub nivelul Sevilliei, nu se poate să nu se califice din aceasta. Poate că aveam așteptări mult mai mari la nivelul golurilor marcate, dar timpul nu este pierdut.
  • PSV a obținut două victorii până acum, golaverajul este unul spectaculos, 7-3, iar meciul de referință este cel de la Rosenborg, acolo unde olandezii s-au impus cu 4-1. PSV a pierdut calificarea în Champions, iar acest lucru a afectat și bugetul clubului, de aceea, echipa trebuie să facă totul pentru a prinde măcar semifinalele în Europa League.

Biletul Zilei, 24 octombrie

  • LASK Linz vine dintr-un fotbal extrem de spectaculos, în Austria se joacă doar ofensiv, așa că nu se știe niciodată. Bine, și Olanda este recunoscută că ar avea un astfel de campionat, dar poate că PSV nu o să fie extrem de concentrată la acest meci. Austriecii pot profita de acest lucru, pentru PSV urmează o perioadă grea în campionat.
  • Frankfurt are doar 3 puncte după două partide disputate, nemți au pierdut fără drept de apel la Londra, cu cei de la Arsenal,  scor 0-3. Victoria de la Guimaraes a avut darul de a readuce speranța pentru Frankfurt, așa că duelul cu Standard este unul extrem de interesant.
  • Belgienii nu au cea mai bună perioadă a lor, în ultimul meci de Europa League au încasat 4 goluri de la Arsenal, dar cine nu o să facă acest lucru. Standard are trei înfrângeri în ultimele cinci deplasări disputate, dar a marcat în trei dintre acestea.

Biletul zilei din 24.10.2019

Joacă Biletul Zilei la Betano. Ai 500 de RON instant!

Deschide simplu și rapid AICI un cont la Betano, casa de pariuri numărul 1 pe live și cu cele mai mari cote din România. Dacă ești client nou, primești bonusul automat de 500 RON la alegere: pariuri sportive sau cazinou. În plus, Betano îți pune la dispoziție o aplicație senzațională, de pe care poți paria ușor, legal și rapid în orice moment.

+ posts

Promotii